Giorgio Armani ARMANI CODE ABSOLU Eau de Parfum vaporizer voor heren

Al vanaf €73.69

Giorgio Armani
ARMANI CODE ABSOLU
Eau de Parfum vaporizer voor heren


De nieuwe definitie van mannelijkheid

ARMANI CODE ABSOLU van Giorgio Armani is een gedurfde en kruidige oriëntaalse geur in 2019 gelanceerd door parfumeur Antoine Maisondeieu, die, op basis van de essentie van de originele Armani Code, verwerft een grotere intensiteit en warmte.

Deze geur weerspiegelt een nieuwe visie op mannelijke verleiding, bedacht voor een man die net zo intelligent is als hij. Naast het charisma die altijd gepaard gaat Armani Code Man, het even fascinerend natuurlijke sociaal karakter, zijn gevoel voor ironie en zijn unieke attractie. Modern weerspiegeling van de persoonlijke ontplooiing en een manier verrukkelijk te zijn, domineert moeiteloos de kunst van het verleiden met zijn sterke durf en authenticiteit.

De nieuwe geur die bij de lijn komt, Armani Code Absolu, combineert de opwinding van een ontmoeting met de hedendaagse elegantie van de verleider bij uitstek, de man van de Armani-code. Een nieuwe verleiding, een nieuwe mannelijkheid, een nieuwe intensiteit.

ZIJN STELA ... Deze essentie opent met enkele tonen van groene mandarijn en appel, die tot het hart zelf doordringen . Daar komen de oranjebloesem, nootmuskaat en wortelzaad samen om plaats te maken voor een nieuwe sensualiteit, voordat de Tonka-boon met een grotere textuur wordt weergegeven dankzij het rum-distillaatakkoord, dat diepte en dualiteit brengt de geur De achtergrond onthult een warme en mannelijke wulpsheid, met toetsen van suède, de intensiteit van de Tonkaboon en de zoetheid van de donkere vanille.

KLASSIEK ONTWERP. Dit parfum handhaaft het gestileerde ontwerp van Armani Code, het heldere uiterlijk bevat een dikker glas en is verpakt in gouden tinten, het eeuwige symbool van elegantie. Het deksel, in gelakt zwart, draagt ​​het monogram van Giorgio Armani waaronder de dispenser is verborgen. Eindelijk, de korrelige textuur van de zwarte band die de fles siert, doet denken aan de emblematische sjerp van een elegante smoking.

RYAN REYNOLDS . De Amerikaanse acteur is gekozen om het hoofd te bieden aan ARMANI CODE ABSOLU. Een huidige en succesvolle man die perfect de sensualiteit van de man van de Armani-code belichaamt.

Merk : Armani
Inhoud : Giorgio Armani ARMANI CODE ABSOLU Eau de Parfum va
EAN: 3614272407435
Introductie jaar : 2019