ARMANI EMP. STRO.W/YOU INTENSE.(M)EDP 100 ML

Al vanaf €99.96

EEN NIEUWE verbond van eeuwige liefde ...

STERKER MET U Intens van Giorgio Armani is een Eau de Parfum voor mannen opgenomen in de Oosterse familie Fougere Woody, in 2019 lanceerde met zijn vrouwelijke versie, blijkt dat er een nieuwe aflevering van de geschiedenis meest aanstaande romanticus in de wereld van de parfumerie.

Een inspirerend verhaal van blijvende liefde tussen twee mensen. De kracht van liefde en een authentieke relatie. Een jong stel dat houdt van grenzenloos. Een onverwoestbare alliantie tussen twee geliefden. Twee parfums die elkaar aanvullen. Een eerbetoon aan de echte, pure en eeuwig, die deze keer versterkt haar aromatische tonen romantiek en gevoelens.

Mannen en vrouwen zijn anders, maar we hebben dingen gemeen, zoals deze twee geuren die een ingrediënt delen: vanille. Voor hem, een Eau de Parfum Fougere Oriental Amaderado, wiens stele zulke bedwelmende tonen accentueert als roze peper, vanille, een nieuw akkoord van kastanje- en barnsteenhout. Een essentie die straalt voor zijn warmte en die rust op de huid en een omhullende en zeer verslavende sluier creëert.

Merk : Armani
Inhoud : ARMANI EMP. STRO.W/YOU INTENSE.(M)EDP 100 ML
EAN: 3614272225718
Introductie jaar : 2019