Guerlain AQUA ALLEGORIA FLORA CHERRYSIË Eau de Toilette - Cologne vaporizer voor dames

Al vanaf €

Guerlain
AQUA ALLEGORIA FLORA CHERRYSIË
Eau de Toilette - Cologne vaporizer voor dames

Een wandeling in het en grenst aan Cherry Blossom

AQUA FLORA allegoria CHERRYSIA van Guerlain is een "Eau de Toilette" Vrouwen in Frutal aromatische familie, in 2019 gelanceerd door parfumeur Thierry Wasser.

Met deze lancering nodigt het Franse bedrijf ons uit om langs de rivieroever te lopen, omringd door kersenbloesems. Een stille, majestueuze ruimte, om te rusten en te ontspannen, op een bed van roze bloemblaadjes. FLORA CHERRYSIA is de geest van een kersenbloesem die is gepareld met water.

Zijn kielzog, fris en verkwikkend, handhaaft de bergamot, zoals gebruikelijk in alle creaties van de collectie. Dan wordt zijn hart gevormd door kersenbloesem, peer en roos, om te eindigen met de zoetheid en warmte van witte musk en violet.

EEN DROOMWANDELING. De tuin van Aqua Alegoria is een magische plek, groen geverfd en met duizenden natuurlijke soorten die groeien in het interieur. Citrus, bloemen, exotisch fruit ... Honderden aroma`s smelten samen tot een unieke alchemie in de parfumerie, nog nooit eerder gezien.

AQUA ALLEGORIA. Deze collectie is volledig samengesteld uit zoet water, en elk een element van de natuur, in dit geval, is de keuze van de kersenbloesem, een zoete vrucht, het overbrengen van plezier, rust en welzijn geweest.

BEE HIVE . De fles symboliseert een bijenpan met de gouden gravure en de binnenvloeistof van pastelroze wijn. Een fles die elegantie, verfijning en goede smaak uitstraalt.

Merk : Guerlain
Inhoud : Guerlain AQUA ALLEGORIA FLORA CHERRYSIË Eau de To
EAN: 3346470136533
Introductie jaar : 2019