Guerlain AQUA ALLEGORIA GINGER PICCANTE Eau de Toilette

Al vanaf €

Guerlain
AQUA ALLEGORIA GINGER PICCANTE
Eau de Toilette

Aphrodisiac GINGER POWER

AQUA GINGER allegoria piccante van Guerlain is een "Eau de Toilette" Vrouwen in de gekruide aromatische familie, in 2019 gelanceerd door parfumeur Delphine Jelk.

Met deze release het Franse bedrijf nodigt ons uit om de versheid afgeleide afrodisiacum gember, verpakt door de frisheid ochtend van verse rozen nieuw gewassen met dauw genieten. We staan ​​voor de meest gedurfde en stimulerende geur van de AQUA ALLEGORIA-collectie, ideaal om ons dagelijks van energie te voorzien.

De stèle, fris en verkwikkend, houdt de bergamot als een vertrekpunt, gebruikelijk in alle creaties van de collectie en gecombineerd met gember. Vervolgens wordt zijn hart gevormd door peper en roos, om te eindigen met en de warmte van witte musk en ceder.

EEN DROOMWANDELING. De tuin van Aqua Alegoria is een magische plek, groen geverfd en met duizenden natuurlijke soorten die groeien in het interieur. Citrus, bloemen, exotisch fruit ... Honderden aroma`s smelten samen tot een unieke alchemie in de parfumerie, nog nooit eerder gezien.

AQUA ALLEGORIA. Deze collectie is volledig gevormd door zoet water en ze vertegenwoordigen allemaal een natuurelement, in dit geval is de gekozen gember een pittig en levendig element dat de laatste jaren veel wordt gebruikt in hoogwaardige huizen. Parfumerieën, om een ​​vleugje onderscheid te maken in uw geuren.

BEE HIVE . De fles symboliseert een bijenpan met de gouden gravure en de binnenvloeistof van pastelroze wijn. Een fles die elegantie, verfijning en goede smaak uitstraalt.

Merk : Guerlain
Inhoud : Guerlain AQUA ALLEGORIA GINGER PICCANTE Eau de Toi
EAN: 3346470136588
Introductie jaar : 2019