Tous TOUS GEMS POWER edt spray 90 ml

Al vanaf €73.95

DE KRACHT VAN KOSTBARE

GEMS Tous GEMS POWER van Tous is een `Eau de Toilette` voor vrouwen die is opgenomen in de Floral Fruit-familie, gelanceerd in 2019 door het Spaanse juwelenbedrijf.

Het is heel gebruikelijk dat de Tous huis is geïnspireerd op edelstenen, zowel voor hun creaties in sieraden en parfum, en zo bevestigt met deze lancering, TOUS GEMS POWER , een lichte frisse geur, jonge en geïnspireerd toermalijn watermeloen, een tweekleurige edelsteen, met roze en groene hoofdrol, met meerdere therapeutische eigenschappen.

Het is een perfecte bondgenoot om de zomerdagen op te frissen, dankzij de bloemen en vruchten die het verzinnen. Een essentie die vreugde, optimisme en geluk overdraagt.

EEN ONWEERSTAANBARE AROMA ... Het kielzog is zeer verfrissend en vrouwelijk. Een combinatie van bloemige en fruitige tonen waarvan het aroma net zo smakelijk is als een heerlijke cocktail op een warme dag. Enkele van de meest opmerkelijke tonen zijn: mandarijn, appel, jasmijn sambac, pioen en vanille.

BEPERKTE ZOMER-EDITIE. Deze geur is een limited edition van de zomer. Dus je moet je haasten om het te verwerven als je niet zonder wilt zijn.

AAN ALLE KLEUREN!De fles blijft intact de straten van de gehele collectie TOUS, langwerpige fles bovenop een bevallig beer die het bedrijf kenmerkt, maar ditmaal het glas wordt gekleurd door de kleuren van de edelsteen overeenkomende met: een gradiënt begint in een levende fuchsia, tot het eindigt op een groene basis. Zeer kleurrijk en leuk!

Merk : Tous
Inhoud : Tous TOUS GEMS POWER edt spray 90 ml
EAN: 8436550505740
Introductie jaar : 2019