Dior Addict Lacquer Stick Lippenstift - 457 Palm beach

Al vanaf €43.50

Experimenteer met Dior Addict Lacquer Stick, de eerste lipstick met lakeffect van Dior. Gemakkelijk aan te brengen, gemakkelijk mee te nemen. Een ultracomfortabele smeltende lipstick die de kleur en glans van een lak creëert, met het comfort van een lippenbalsem, een uitzonderlijke finish en een resultaat dat 6 uur lang houdt. Een intense kleur in één beweging, dankzij de haast kristallijnen basis, 44% transparanter dan een klassieke lippenstift, om de kleur meer dan ooit te laten stralen.

Een textuur met smeltend effect, dankzij een nieuw, zachter en langzamer proces om de lippenstift te gieten. Het resultaat is een heerlijk smeltende kern, voor een haast vloeibaar glanseffect.

Gebruiksaanwijzing
1. Bereid de lippen voor door ze zachtjes te masseren met de Lip Sugar Scrub. Verwijder vervolgens het overtollige product.
2. Teken voor een optimaal kleureffect en nauwkeurig resultaat de lipcontour met Dior Contour en vul daarna de lippen in, eveneens met Dior Contour.
3. Breng Dior Addict Lacquer Stick in twee lagen aan. Werk vanuit het midden richting de cupidoboog en vervolgens naar de hoeken.

Merk : Dior
Inhoud : Dior Addict Lacquer Stick Lippenstift - 457 Palm b
EAN: 3348901340748
Introductie jaar : 2019