Guerlain ROUGE G MAT Lippenstiften en lipsticks Guerlain Geselecteerd: ROUGE G MAT # 26

Al vanaf €35.33

ROUGE G MAT van Guerlain is een juweel in de wereld van make-up. Een matte lipstick die comfort en plezier, esthetiek en kwaliteit, elegantie en glamour combineert.

Deze lip heeft een prachtige en romige textuur die helpt de huid gladde, gehydrateerde en gedefinieerde contouren te behouden, om een ​​totale en optimale kleurfixatie te bereiken, die hem de hele dag intens, levend en onveranderlijk laat zien.

Het heeft een breed scala aan kleuren, allemaal met een prachtige matte afwerking, waardoor we oneindig veel looks kunnen creëren en deze kunnen aanpassen aan elke stijl, van de meest elegante en sobere, tot gedurfde en rebelse tonaliteit, waarbij altijd rekening wordt gehouden met de vrouwelijkheid.

De formule van ROUGE G is gearomatiseerd met een exquise bloemige vanille aroma, met prachtige tonen zoals roos, lelie, bergamot en tonkaboon.

Deze lippenstift kan worden aangepast aan elke gebruiker, dankzij de grote verscheidenheid aan beschermhoezen, ROUGE G Le Capot Double Miroir , allemaal gemaakt met de beste materialen en exclusieve ontwerpen, en bevat een dubbelzijdige spiegel voor de realisatie van bijwerken door de dag heen.

Merk : Guerlain
Inhoud : Guerlain ROUGE G MAT Lippenstiften en lipsticks G
EAN: 3346470427501
Introductie jaar : 2019