Uniseks Parfum Blu Mediterraneo Arancia Di Capri Acqua Di Parma EDT (30 ml)

Al vanaf €50.69

EEN WARME EN ONTSPANNENDE REIS OP HET CAPRI ISLAND

Aranci de Capri is een unisex "Eau de Toilette", die behoort tot de Blu Mediterraneo-collectie van het Italiaanse bedrijf Acqua di Parma. In deze collectie weerspiegelt het de frisheid en natuurlijkheid van de golven van de Italiaanse Middellandse Zee, haar kleuren, haar energie, haar warme zonnestralen, kleine momenten die totaal zintuiglijk zijn, die ons welzijn, vitaliteit en energie provoceren.

Deze geur is gecreëerd in 1999. De Blu Mediterraneo-collectie bestaat uit 7 parfums, die elk een typisch element van het land symboliseren.De gelukkige is `Capri orange`, een vrucht die de zoetheid vermengt met de zuurgraad, en dat is het emblematische element van dit prachtige eiland. Een harmonieuze en zeer mooie plek.

De olfactorische piramide begint met een explosie van citrusvruchten, dankzij tonen van sinaasappel, Siciliaanse mandarijn, bergamot en citroen, een explosie van energie en vitaliteit. Vervolgens beginnen we een zacht en gevoelig hart waar te nemen, door de aanwezigheid van petit grain en cardamom. Ten slotte wordt zijn wake afgesloten met een combinatie, zoet, sensueel en smakelijk, gemaakt door karamel en musk.

ENVELOP ONTSPANNING. Het delicate aroma dompelt ons onder in een evenwichtig universum vol sereniteit. Een pittoreske plaats, waar onze enige afleiding de vloed van de zeebries is die onze huid borstelt.

ELEGANTIE VOOR HEM EN VOOR HAAR. Acqua di Parma wordt geconsolideerd als een handtekening van maximale elegantie en verfijning. Deze geur vertegenwoordigt deze eigenschappen perfect, en wordt bovendien een zeer veelzijdig element, omdat het een unisex-karakter heeft. Perfect om te delen als een paar.

BLAUWE OCEAAN. Blauw is de kleur die deze geur vertegenwoordigt. Een intens blauw, ter ere van de zee en de lucht. Natuurlijke elementen, zeer aanwezig in de collectie.

Merk : Acqua Di Parma
Inhoud : Uniseks Parfum Blu Mediterraneo Arancia Di Capri A
EAN: 8028713570261
Introductie jaar : 2019