Nasomatto PARDON edp spray 30 ml

Al vanaf €109.90

EEN EXPRESSIE VAN DE TOTALE MASCULINE ELEGANCE

PARDON door Nasomatto is een "Eau de Parfum" voor een man die tot de Spice-familie behoort. Het is een exquise en innovatieve explosie van aroma`s, met de bedoeling om de maximale elegantie, verfijning en mannelijkheid van de moderne mens te beschrijven.

Deze geur is in 2011 geïntroduceerd door parfumeur Alessandro Gualtieri. Deze handtekening van parfums wordt gekenmerkt door het willen oproepen van elk van hun creaties een vooraf bepaald gevoel voor de gebruikers, ze noemen het `Intelligent Perfumery`, omdat ze met slechts een paar druppels erin slagen ons zenuwstelsel te stimuleren.

Bij deze gelegenheid nodigen ze ons uit voor een intense reis door de charme van de mens, met speciale nadruk op hun elegantie, weten hoe te zijn en verfijning, en aldus een verfijnde, mannelijke en ridderlijke man te beschrijven.

PARFUMERIE VAN NICHE . Nasomatto, is een bedrijf dat behoort tot de `Niche Perfumery`, dat wil zeggen, een soort parfumerie die wordt gekenmerkt door het niet bekendmaken van hun creaties, het niet onthullen van hun ingrediënten en zelfs het creëren van parfums afgestemd op elke gebruiker. Een sybarite-kunst voor de meest veeleisende olfacts.

ENVELOPEN NOTITIES . Ondanks het feit dat het zijn formulering niet onthulde, zijn verschillende experts uit de industrie erin geslaagd om notities als donkere chocolade en kaneel te herkennen, aroma`s die opvallen door hun uitzonderlijk karakter in de mannelijke sector en door hun geweldige verslavende kracht.

WINTER ACORDES . Vanwege de kracht en de intensiteit van de tonen, is het aan te bevelen deze geur een wintergebruik te geven, omdat het tijdens de warmere maanden enigszins overweldigend kan zijn.

Merk : Nasomatto
Inhoud : Nasomatto PARDON edp spray 30 ml
EAN: 8717774840290
Introductie jaar : 2019