LOréal Paris Make-Up Designer Shake and Glow - Face Mist – 100 ml

Al vanaf €7.50

Geeft de huid een hydraterende boost waardoor de gezichtshuid tot 24 uur verzorgd wordt als priming stap in jouw make-uproutine met de Shake & Glow face mist van L’Oréal Paris. De face mist formule is verrijkt met kokosolie en kokoswater voor een verzorgende boost. De face mist is doorzichtig met een glowy finish. Hierdoor zorgt de face mist ervoor dat jouw huid straalt als nooit tevoren. Je brengt namelijk diepte aan in het gezicht door door de plekken waar natuurlijk het licht opvalt extra te benadrukken middels de glow spray. De Shake & Glow spray geeft je verder een verfrissend gevoel zodat je de dag met een goed gevoel en stralende look kunt beginnen.

Het resultaat
Versterk de natuurlijke glow van de huid en verzorg haar met hydratatie tot 24 uur. Ga voor een natuurlijjk effect. Het lijkt zo alsof je net wakker bent geworden en vol energie de dag tegemoet gaat.

Hoe te gebruiken
Stap 1: Schud de face mist goed voor gebruik.
Stap 2: Breng de spray met gesloten ogen aan op de gezichtshuid waarbij je de spray zo’n 10 centimeter van je afhoudt. Gebruik de spray op een schone huid om jouw no make-up make-up look te versterken met een glowy finish.

Merk : L’Oréal Paris
Inhoud : L`Oréal Paris Make-Up Designer Shake and Glow - F
EAN: 3600523705979
Introductie jaar : 2019