Acqua Di Parma Colonia Sandalo Eau De Cologne 180Ml

Al vanaf €85.39

De geur van de Ridders CONTEMPORÁNEOS

COLONIA SANDALO van Acqua di Parma is een "Eau de Colgne Concentree" Mannen opgenomen in de Woody aromatische familie in 2016 gestart

Dit is een nieuwe geur ontworpen voor mannen kenmerken zich door hun elegantie en verfijning die een onderscheidend aroma zoekt om een ​​eigen kenmerk te creëren. Inbegrepen in de `Ingredient Collection` is een verzameling geuren gemaakt rond essentiële en iconische tonen in de wereld van de parfumerie.

Deze keer is de echte protagonist sandelhout, een speciaal en houtachtig aroma, dat opvalt door zijn romigheid en zijn verzachtende krachten in de aromatherapie sector. Zijn zuivere en natuurlijke karakter maakt deze geur een echte schat in de wereld van de parfumerie, een selectief en exquise voor fijnproevers parfum product.

VERS EN TIJDLOOS . Een creatie die de kunst van de Haute Parfumerie, een frisse en intense aroma gelijktijdig met de verfijning van eenvoud van luxe voor mensen die genieten van de echte waarden van het leven, in harmonie met elk seizoen vertegenwoordigt.

MODERNE RIDDERS. SANDALO is een mannelijke Eau de Cologne, intens en natuurlijk, met een grote duurzaamheid. Dit is een geur voor elegante mannen die genieten van de zorg voor een goede scheerbeurt, een goede huidverzorgingsbehandeling en een geur die bij hun mannelijkheid past.

LUIS ARISTOCRÁTICO. ACQUA DI PARMA, vertegenwoordigt de waarden en toewijding van een tijdloze stijl die zijn "goede werk" baseert op traditie en elegantie voor hedendaagse heren. De unieke handtekening heeft zijn oorsprong in het begin van de twintigste eeuw in de stad Parma (Italië), in het midden van de aristocratische cultuur met beroemde mensen van de tijd als de componist Giuseppe Verdi.

Merk : Acqua Di Parma
Inhoud : Acqua Di Parma Colonia Sandalo Eau De Cologne 180M
EAN: 8028713240430
Introductie jaar : 2019