DAVIDOFF COOLWATER SUMMER 2019(M)EDT 125

Al vanaf €27.99

DE FRISHEID VAN HET OCEAAN

KOELWATER MAN SUMMER EDITION door Davidoff is een "Eau de Toilette" voor mannen die is opgenomen in de Aromatic familie. Gelanceerd in 2019, komt het met zijn vrouwelijke versie om de warme zomerdagen op te frissen.

Nog een jaar verrast Davidoff ons met zijn set parfum voor de zomer, een mannelijke en een vrouwelijke versie van het iconische COOL WATER. Een paar dat ons uitnodigt om onszelf onder te dompelen in alle dimensies van de oceaan, van zijn frisheid tot de sensualiteit van zijn golven. Frisse, heldere, natuurlijke en pure aroma`s, in een volledig casual en zorgeloze stijl.

COOL WATER SUMMER EDITION is de definitieve oproep om van deze zomer te genieten met een ultra vers aroma.

WAT IS HET GEWELD?Alsof het aan de kust was, geniet dit parfum absolute frisheid. Het parfum ontvouwt zich met frisse en aromatische tonen van mandarijn en munt en eindigt met de sensualiteit van sandelhout.

BEPERKTE UITGAVE. Deze set parfums vormt een beperkte editie van de zomer, dus wanneer hun voorraden opraken, zullen ze niet meer kunnen herstellen ... Mis het niet!

IDEE CADEAU . COOL WATER is een parfum dat een grote acceptatie geniet bij het mannelijke publiek, dus als je je partner, een vriend of familielid wilt verrassen, durf je met COOL WATER SUMMER EDITION, je zult het zeker weten!

Merk : Davidoff
Inhoud : DAVIDOFF COOLWATER SUMMER 2019(M)EDT 125
EAN: 3614227323384
Introductie jaar : 2019