Shiseido SUN CARE SPORT BB COMPACT SPF50 + BB Cream Shiseido Geselecteerd: EXPERT ZONNECRETTEN BB compact SPF50 + #light

Al vanaf €32.79

EXPERT ZONNECELLEN BB compact SPF50 + van Shiseido , een compacte make-up met hoge zonwering.

Deze compacte make-up absorbeert transpiratie om te voorkomen dat de make-up kleverig wordt of verdwijnt als u reageert met water of zweet. Het is ideaal voor sport- of buitenactiviteiten, terwijl de huid een geperfectioneerde, heldere, natuurlijke en voorgevormde afwerking heeft.

Dankzij de WetForce-technologie beschermt het tegen UVA / UVB-stralen, zelfs als de huid nat is. Het is heel verfrissend en stelt u in staat om het gemakkelijk te gebruiken wanneer u maar wilt. Het heeft ook QuickDry-technologie die snel droogt, ongeacht de hoeveelheid transpiratie. De compacte formule met SuperVeil UV360 helpt de formule op een gebalanceerde manier te verdelen over alle contouren en groeven van de huid om een ​​sluier te creëren die beschermt tegen UV-schade vanuit alle hoeken.

Toegepast als de laatste stap van de gezichtsroutine, en altijd 15 minuten voordat het wordt blootgesteld aan de zon, wordt het de onmisbare bondgenoot van degenen die nooit stoppen.

Merk :
Inhoud : Shiseido SUN CARE SPORT BB COMPACT SPF50 + BB Crea
EAN: 729238155756
Introductie jaar : 2019