Guerlain TERRACOTTA stick enlumineur Guerlain Seleccionado: TERRACOTTA stick enlumineur #03-bronze

Al vanaf €28.38

TERRACOTTA SKIN markeerstift van Guerlain , een stick-illuminator die erin slaagt alle weerkaatsingen van de zon in een eenvoudige toepassing te concentreren.

Als we de gouden helderheid van een zonnestraal op de huid zouden kunnen concentreren, zouden we deze illuminator in stick verkrijgen. Het geeft een lichteffect met parelwitte reflecties die voor warmte zorgen.

Dankzij het praktische formaat is het mogelijk om de warmte en intensiteit te bieden die op elk moment en in elk deel van het gezicht gewenst is.

De formule heeft een exotische en zomerse geur die alle producten van de lijn kenmerkt. In het hoofd heeft het sprankelende en fruitige akkoorden van oranjebloesem en tiare bloem. In het hart vinden we solaire tonen zoals jasmijn met ylang-ylang. De achtergrond bestaat uit houtachtige tonen met karakter.

Met een romige textuur, aangename en lichte, snelle applicatie die gemakkelijk kan smelten met de huid. Bestand tegen vocht en temperatuurschommelingen zonder weg te glijden. Het houdt de huid gehydrateerd zonder uitdroging gedurende 6 uur.

Merk : Guerlain
Inhoud : Guerlain TERRACOTTA stick enlumineur Guerlain Sel
EAN: 3346470429345
Introductie jaar : 2019