2 in 1 Make-Up Spiegel X5 met verlichting - 17 cm LA 131010 Lanaform

Al vanaf €32.95

Verdamper in gehard glas en metaal
Ultrasone technologie
Wit ledlicht met wisselende tint

Met de combinatie van glas en metaal brengt de verdamper Borneo een vleugje design in uw interieur en tegelijk ook rust dankzij zijn nevel en zijn wit licht met wisselende tint.

De Borneo is de ideale verdamper voor het gebruik van biologische etherische oliën. Hij heeft een groot reservoir waardoor u uren kunt genieten van de weldoende deugden van de oliën zonder dat u hoeft om te kijken naar het apparaat. De verdamper stopt bovendien automatisch wanneer het waterniveau te laag is. Verdamp dus gewoon uw favoriete essentiële oliën en laat hen bijdragen tot dat heerlijke gevoel van welzijn waarnaar u op zoek bent.

Ook bij de vormgeving van de Borneo werd gedacht aan rust. Zijn tijdloos en sober design, met een geslaagde combinatie van metaal en glas, past perfect in elk interieur en voegt er een vleugje stijl aan toe. Eens aangezet verspreidt de Borne een lichte, ontspannende nevel die u al snel niet meer zult willen missen, terwijl zijn zacht wit licht afwisselend koel en warm is. In een handomdraai krijgt uw interieur een zachte en rustgevende sfeer.

Verdamper met ultrasoontechnologie
Reservoir van 1,6L
Autonomie van 12 uur
Automatische uitschakeling
Wit licht met wisselende tint

Merk : Lanaform
Inhoud : 2 in 1 Make-Up Spiegel X5 met verlichting - 17 cm
EAN: 5410984085576
Introductie jaar : 2019