PRADA CANDY NIGHT(W)EDP 80

Al vanaf €

EEN SENSUELE SUSPIRO, GOURMAND EN NOCTURNAL

PRADA CANDY NIGHT door Prada is een nieuwe vrouwelijke Eau de Parfum die behoort tot de oosterse Gourmand olfactorische familie. Gelanceerd in 2019 laat het zien dat het sprankelende, vrolijke en lieve meisje van Prada verleidelijk, raadselachtig en mysterieus wordt met deze nieuwe flanker.

Met een ongeëvenaarde olfactorische balans die ingrediënten van uitzonderlijke kwaliteit combineert, wordt het omschreven als het puurste genot met een specifieke en impulsieve charme. De specifieke olfactorische piramide begint met citrus, fruitige en sprankelende tonen van zoete en bittere sinaasappelen, neroli en iris. Het wordt gevolgd door een hart dat in zoetheid explodeert met tonkaboon en vanille, een uitstekend duo om de zintuigen te verhelderen die de eerste CANDY oproept. Deze euforische energie maakt plaats voor een meer ontspannen en ultra-vrouwelijke achtergrond, witte musk, chocolade en patchouli.

DE FLES . De klassieke CANDY-fles wordt onderhouden met zijn originele Art-Deco esthetische verdamper. Bij deze gelegenheid wordt het donker met een violet sap en enkele reflecties die het glas roze kleuren, om ons te laten zien dat de nacht valt en de zoetheid ook mysterieus kan zijn.

VERLEGGAME Halverwege de provocatie en het spel voorafgaand aan de verleiding, onthult Prada een nieuw aspect van haar concept van vrouwelijkheid. Zoals overdreven en gepassioneerd als de rest van de CANDY-familie, maar veel raadselachtiger, mysterieuzer en hebzuchtiger.

OVERTUIGEND, PASSIONEEL, ZOET: PRADA. De Prada-vrouw is overvol, met een verslavende zoetheid die haar verleidelijke karakter benadrukt. Met deze geur zal het onmogelijk zijn om onopgemerkt te blijven, en het is precies wat u zoekt, die wervelwind van romantiek die een nasmaak van plezier en passie achterlaat, altijd een zeer blijvende indruk nalaat.

Merk : Prada
Inhoud : PRADA CANDY NIGHT(W)EDP 80
EAN: 8435137793624
Introductie jaar : 2019