DAVIDOFF COOLWATER SUMMER 2019(W)EDT 100

Al vanaf €24.89

DE SENSUALITEIT VAN DE ZEE

KOELWATER VROUW SUMMER EDITION door Davidoff is een "Eau de Toilette" voor vrouwen die is opgenomen in de Floral Fruit-familie. Gelanceerd in het jaar 2019, arriveert het naast zijn mannelijke versie om de warme dagen van de zomer op te frissen.

Nog een jaar verrast Davidoff ons met zijn set parfum voor de zomer, een mannelijke en een vrouwelijke versie van het iconische COOL WATER. Een paar dat ons uitnodigt om onszelf onder te dompelen in alle dimensies van de oceaan, van zijn frisheid tot de sensualiteit van zijn golven. Frisse, heldere, natuurlijke en pure aroma`s, in een volledig casual en zorgeloze stijl.

COOL WATER SUMMER EDITION is de definitieve oproep om van deze zomer te genieten met een ultra vers aroma.

WAT IS HET GEWELD?Alsof het aan de kust was, geniet dit parfum absolute frisheid. De fruitige en bloemige noten rijzen op als een koel briesje en bieden een sensuele mix van meloen, lelietje van dalen en leliewortel.

BEPERKTE UITGAVE. Deze set parfums vormt een beperkte editie van de zomer, dus wanneer hun voorraden opraken, zullen ze niet meer kunnen herstellen ... Mis het niet!

IDEE CADEAU . COOL WATER is een parfum dat een grote acceptatie geniet bij het mannelijke publiek, dus als je je partner, een vriend of familielid wilt verrassen, durf je met COOL WATER SUMMER EDITION er zeker van te zijn!

Merk : Davidoff
Inhoud : DAVIDOFF COOLWATER SUMMER 2019(W)EDT 100
EAN: 3614227325357
Introductie jaar : 2019