Adolfo Dominguez ZOETWATER eau de toilette vaporizador

Al vanaf €27.89

Vers water, The Collector `S EDITION

VERS WATER Collector van Adolfo Dominguez is een `Eau de Toilette` mannelijke aromatische toetsen fougere, gemaakt voor mensen die houden van de natuur en alles wat het met zich meebrengt, groen, water en kruidige aroma`s verenigd in één geur .

Deze keer hebben we een collector `s edition, die de oorspronkelijke formulering van de geur in 1993 gelanceerd Opgedragen aan mannen die stralen een natuurlijke elegantie, eenvoud en hou van alles over de natuur, flora en fauna houdt want we hebben een geur die de geur van de weelderige bossen van Galicië, de geboorteplaats van de ontwerper reproduceert.

In zijn kielzog, kunnen we petit graan, bergamot, mandarijn, marjolein en Artemisia als initiële notities markeren, een paar seconden later geven manier om meer kruidige noten: lavendel, rozemarijn, koriander, jeneverbessen, peper en salie om eindelijk fuseren met groene en houtachtige tonen en zo, krijg deze explosie van aroma`s.

NATUURLIJKE ALCOHOL. Deze geur is geformuleerd met natuurlijke alcohol, die ons meteen een geweldig gevoel van frisheid geeft en onze huid soepel en zonder gewicht laat.

ZOET WATER Zoals de naam al doet vermoeden, creëren de olfactorische tonen een effect van frisheid en netheid.

BEPERKTE UITGAVE . Dit parfum is een gelimiteerde editie, dus aan het einde van zijn bestaan ​​zal het niet meer worden gecommercialiseerd. Blijf niet zonder haar!

Merk : Adolfo Dominguez
Inhoud : Adolfo Dominguez ZOETWATER eau de toilette vaporiz
EAN: 8410190618855
Introductie jaar : 2019