3+1 Gratis!! Relaxerende Himalaya Magnesium Vlokken 1000g

Al vanaf €42.75

100% Natuurlijke Himalaya Magnesium Vlokken in een herbruikbare & recycleerbare plastic pot met schroefdop, 1000 gram per pot. NU PROMO ACTIE: 3+1 gratis!!!
Normale prijs per stuk: 14,99€

Relaxerende Himalaya Magnesium Vlokken voor in het bad, in het voetbad en voor wellness doeleinden. Een bad met Himalaya Magnesium Vlokken, een echte weldaad voor lichaam en geest!

Geniet thuis van een ontspannen bad en verhoog op gemakkelijke en effectieve wijze je magnesiumgehalte.

Magnesium Vlokken dragen bij aan soepele spieren en gewrichten, meer energie, een gezond slaappatroon en het aanvullen van een mogelijk magnesiumtekort in onze voeding. Een bad met Magnesium Vlokken werkt relaxerend, zorgt voor volledige ontspanning en is heel prettig en effectief voor het slapen gaan!

Himalaya Magnesium Vlokken zijn uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid en/of huidproblemen zoals psoriasis. Een voetbad of een ligbad met magnesium vlokken is door hen veel beter te verdragen. Een ligbad heeft dan nog als extra voordeel dat het gehele lichaam in aanraking met de magnesium komt.

Je merkt direct het verschil wanneer je Himalaya Magnesium Vlokken gebruikt, je bent sneller in balans, je krijgt sneller energie en je voelt je gewoon beter. Himalaya magnesiumchloride is een unieke door de wind en zon gedroogde magnesiumchloride en daardoor bijzonder zacht en aangenaam voor de huid.

Magnesium Vlokken zijn zoutkristallen van pure magnesium chloride, deze vorm is het meest geschikt voor opname via de huid. Himalaya Magnesium is een magnesiumchloride van ongekende zuiverheid met een hoge energetische waarde, puur vanuit de natuur zoals ons lichaam het nodig heeft! Himalaya Magnesium is de meest zuivere vorm van magnesium beschikbaar op deze planeet die na de winning geen enkele zuivering of raffinage behoeft.


GEBRUIK:

✔Los 250 tot 1000 gram Himalaya Magnesium Vlokken op in een warm bad van 37 °C.

✔Ontspan 1 a 2 maal per week gedurende ongeveer 20 tot 30 minuten.

✔Bij zwangerschap maximum 500 gram in een warm bad van maximum 36 °C (niet warmer dan de eigen lichaamstemperatuur).

✔Voor een voetbad van 5 liter: los 250 tot 500 gram Himalaya Magnesium Vlokken op en ontspan gedurende 20 minuten. Bij zwangerschap: maximum 250 gram in een voetbad van maximum 36 °C.

Himalaya Magnesium Vlokken zijn zeer gevoelig aan vocht: steeds goed afgesloten bewaren op een droge plaats.EIGENSCHAPPEN:

*Geeft energie, ontspant de spieren, verlicht spierpijn en draagt bij tot een goede nachtrust.

*Een magnesium bad zorgt voor volledige ontspanning en is heel prettig en effectief voor het slapen gaan.

*Himalaya Magnesium Vlokken zijn 100% natuurlijk, zuiver, puur en ongeraffineerd.

*Magnesium is een essentieel macromineraal en elektrolyt dat in alle cellen van het menselijk lichaam aanwezig is.

*Magnesium Vlokken zijn de ideale manier om magnesium op te nemen via de huid, omdat via het maag-darmkanaal lang niet alles opgenomen wordt.

*Magnesium is belangrijk voor de energieproductie, het heeft ook een positief effect op pijngevoelens en angst.

*Magnesium promoot kracht, uithoudingsvermogen en het zorgt voor diepe spierontspanning waardoor er volledig herstel kan plaatsvinden in de spierweefsels.EUROPEES KWALITEITSKEURMERK ECOCERT

EcoCert Cosmos is een Europees kwaliteitskeurmerk en is van toepassing op cosmetische producten die als biologisch, organisch of 100% natuurlijk worden verkocht.

Merk : Natural Bio Store Finest Selection
Inhoud : 3+1 Gratis!! Relaxerende Himalaya Magnesium Vlokke
EAN: 7439632087081
Introductie jaar : 2019