RITUALS The Ritual of Sakura Doucheschuim - 200ml

Al vanaf €8.50

Maak kennis met de unieke gel-schuimtechnologie op basis van Organische Rijstmelk en Kersenbloesem. De ultraverzorgende schuim met een delicate zoete geur zorgt voor een zijdezachte reiniging van het hele lichaam.

Gebruiksaanwijzing:
Breng een kleine hoeveelheid gel aan op de hand - in combinatie met water verandert de gel in een rijke, ontspannende schuimsensatie. Gebruik na een douche met dit unieke doucheschuim de verzachtende bodycrème om nog langer van deze geurbeleving te genieten.

Ingredienten:
Geniet van het leven met de luxe geur van Rijstmelk en Kersenbloesem.

Rijstmelk
Rijstmelk
In heel Azië is rijst het basisvoedsel. Het staat symbool voor overdaad, geluk en vruchtbaarheid. De essence van rijstmelk maakt de huid zacht, soepel en geeft een gezonde gloed.


Kersenbloesem
Kersenbloesem
De fragiele bloesems van de `sakura` (Japanse kers) worden door Japanse dichters vaak omschreven als `lente-sneeuw`. In Japan zijn ze een oeroud symbool voor de wedergeboorte van de natuur en puurheid. De delicate geur is heerlijk ontspannend.


Stappenplan “The Ritual of Sakura”
Stappenplan Sakura

Stap 1

De bodyscrub is de eerste stap in het proces naar een nieuw begin. Ervaar ultieme zachtheid wanneer de verzachtende suiker scrub smelt op je huid.

Stap 2

Vervolg het ritueel met een verfrissende douche waarbij je je herboren voelt door de doucheschuim.

Stap 3

Na het reinigingsritueel is het tijd om de huid goed te verzorgen met een ultra romige, zijdezachte bodycrème en geniet van de betoverende geur.

Stap 4

Maak het ritueel af met de Sakura body mist. Vier het leven en hul jezelf in deze subtiele parfum.

Merk : RITUALS
Inhoud : RITUALS The Ritual of Sakura Doucheschuim - 200ml
EAN: 8719134064681
Introductie jaar : 2019