The Bluebeards Revenge The Bluebeards Revenge THE ULTIMATE cut-throat razor 1 pz

Al vanaf €11.59

Toepassing
Maak je gezicht vochtig en breng de scheercrème aan. Zorg ervoor dat je het mes tussen duim en 3 vingers hebt en in een hoek van 30 graden ten opzichte van de huid houdt. Druk het scheermes niet te hard op de huid om snijwondjes te voorkomen. Scheer in het begin niet tegen de baardharen in en probeer de huid strak te houden zodat het scheren gemakkelijk gaat.

Probeer in het begin de bakkebaarden en de wangen te scheren. Naarmate je er handigheid voor hebt ontwikkeld kan je de rest van je gezicht ermee scheren.

De Shavette wordt geleverd in een plastic etui. Het logo van The Bluebeards Revenge is mooi zichtbaar op het handvat van de Shavette.

LET OP! Het scheermes bevat geen mesjes, de losse double edge scheermesjes moeten apart worden bijbesteld.

The Bluebeards Revenge
The Bluebeards Revenge biedt iedere stoere man de ultieme scheerervaring. De producten zijn plantaardig, parabeen vrij, bevatten bestanddelen die grove stoppels bestrijden en zijn ontwikkeld in de beste cosmetica laboratoria van het Verenigd Koninkrijk. Deze scheerproducten speciaal voor echte ‘Blue Beard’ lotgenoten geven je een schone, gladde en pijnloze scheerbeurt, ideaal dus om je dag mee te beginnen! Naast al deze voordelen hebben de producten van Bluebeards Revenge een heerlijke geur, zowel voor de man als de vrouw.

Merk : The Bluebeards Revenge
Inhoud : The Bluebeards Revenge The Bluebeards Revenge THE
EAN: 5060196084609
Introductie jaar : 2019