2 stuks dry skin brushes rond - doucheborstel – lichaamsborstel dry brush- Professionele anti-cellulite borstel - paardenhaar- natuurlijk houten borstel

Al vanaf €31.95

Productomschrijving
2 stuks professionele dry skin brushes. De houten borstels zijn voorzien van paardenhaar. Paardenhaar is iets zachter dan varkenshaar.
Na een borstelbeurt krijgt je huid meer zuurstof en voedingsstoffen zodat je huid verbetert en gaat stralen.
Droog borstelen van de huid
Dry skin brushing is het borstelen van de droge huid met een harde, natuurlijke borstel volgens een bepaald schema. Dry skin brushing is net als sporten, skin icing, body wrappen en cupping massage een van de manieren om de bloedcirculatie in je huid te stimuleren.

Net als je lever, nieren, longen en darmen is de huid een ontgiftings orgaan. De huid is het grootste orgaan en daarmee een van de beste organen om te detoxen en ontgiften. Droog borstelen van de huid is dus een hele goede detox voor je huid met als eindresultaat een huid die gloeit en straalt.

Ongeveer 1/3 van alle gifstoffen in het lichaam worden uitgescheiden door de huid. Door je huid een dry skin brushing beurt te geven zorg je ervoor dat veel meer gif- en afvalstoffen worden afgevoerd en niet worden opgeslagen in de vetcellen wat weer voor cellulite zorgt.

Door het borstelen van je huid, wordt je bloedsomloop gestimuleerd, dode huidcellen verwijderd en worden je poriën geopend waardoor verzorgingsproducten makkelijker worden opgenomen. Bijkomstig effect is dat je huid egaler bruin wordt door het verwijderen van ophopingen van dode huidcellen. Je lymfevaten liggen vlak onder de huid zodat het lymfevocht makkelijk in beweging komt door massage of droog borstelen van de huid.

Als je borstelt voor het scheren, komen je de haren los en omhoog. Met als gevolg een huid die zachter en gladder aanvoelt na het scheren. Je huid is na het borstelen weer in staat te zweten en te ademen.
De voordelen van dry skin brushing op een rijtje:
Het stimuleert je bloedsomloop
Het vermindert cellulite
Je huid wordt sneller en egaler bruin
Het helpt puistjes en onzuiverheden te voorkomen
Je hebt veel minder last van ingroeiende haartjes
Het helpt in de strijd tegen cellulite en rimpels
Het verwijdert de pukkeltjes op je bovenarmen
Het vergemakkelijkt het scheren
Én de opname van verzorgingsproducten wordt verhoogd

Dry skin brushing van je lichaam:
Begin bij je voetzolen en werk altijd naar boven toe.
Borstel met beide dry skin brushes zachtjes en wissel opwaartse ronddraaiende bewegingen af met lange bewegingen en borstel niet te snel. Doe het rustig.
Op je billen zit vaak de meeste cellulite, dus vergeet ze niet.
Vergeet ook je elle bogen niet.
Neem een wisselbad/douche en eindig altijd met koud water of gebruik de Ice Roller.
Smeer je lichaam in met een voedende olie.
Drink binnen een uur na de massage een halve liter water en drink in totaal twee liter water per dag.

Bouw het borstelen in de beginperiode langzaam op. Beter wat vaker en minder lang. Geef je huid de ruimte om te wennen. Borstel de eerste weken 3 keer per week en niet te lang. Het best borstel je voordat je onder de douche gaat. Gebruik hierbij beide handen en beide borstels.
Volg het schema van dry skin brushing met draaiende bewegingen en onthoud dat je als laatst altijd lange halen richting het hart maakt om de afvalstoffen naar de lymfeklieren te vervoeren.
De houten borstels zijn gemaakt van paardenhaar. Paardenhaar is iets zachter dan varkenshaar.

Voorzichtigheid is geboden bij aandoeningen zoals acne, eczeem, droge beschadigde huid en psoriasis. Bij twijfel kun je eerst de huid- of huisarts raadplegen.
Ps. De eerste keer zullen de borstels wat haren verliezen. Dus borstel ze eerst tegen elkaar om de losse haren te verwijderen.

Merk : B&P
Inhoud : 2 stuks dry skin brushes rond - doucheborstel –
EAN: 7106619132873
Introductie jaar : 2019