Derma Sun Spray KIDS SPF30 200ml vegan

Al vanaf €13.45

Derma Kids Sun Spray High SPF30 is zeer waterbestendige zonbescherming voor kinderen en volwassenen met een gevoelige huid. Het geeft een waterdichte bescherming tegen de UVA- en UVB-stralen van de zon en voldoet aan de nieuwe EU-aanbevelingen voor optimale UVA- en UVB-bescherming. Parfumvrij en geschikt voor de eczeem huid. Derma Kids Sun Spray High SPF30 bevat geen parfum, geen parabenen en geen kleurstoffen en minimaliseert zo het risico op allergie en overgevoeligheidsreacties.

Derma Kids Sun Spray High SPF30 draagt ​​de labels van de Deense Astma- en Allergievereniging, het Allergy-certificaat en het Nordic Ecolabel.

Gebruiksaanwijzing:
Breng ruime hoeveelheden (een handvol) aan op het lichaam en gezicht voordat u wordt blootgesteld aan de zon. Vermijd de zon in het midden van de dag wanneer de stralen van de zon het sterkst zijn. Herhaal de toepassing vaak als u zwemt. Het is belangrijk om de aanbevolen hoeveelheid te gebruiken voor optimale bescherming. Kinderen jonger dan drie jaar moeten vermijden lange tijd volledig in de zon door te brengen.

OPMERKING: Laat de zonnebrandcrème altijd in de huid weken voordat u in contact komt met textiel of voorwerpen. Als u dit niet doet, kan dit vlekken veroorzaken.

Spuitfles: van 250 ml.

Merk : Derma Sun
Inhoud : Derma Sun Spray KIDS SPF30 200ml vegan
EAN: 5709954034523
Introductie jaar : 2019