2 stuks Wet & dry skin brushes- dry skin brushing - droog borstelen - huidborstel - anti cellulite massage borstels- tegen ingegroeide haren - scrub - verwijderen dode huidcellen -roze - lichaamsborstels

Al vanaf €24.95

Dry skin brushing is het droog borstelen van de huid waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd en dode huidcellen worden verwijderd. Door het stimuleren van de bloedsomloop gaan de poriën wijd open staan en worden verzorgingsproducten vele malen beter opgenomen. Puistjes en pukkeltjes verdwijnen en ingegroeide haren op wangen, benen en bikinilijn worden verleden tijd. Ook cellulite verminderd door het stimuleren van de bloedsomloop.

Deze twee brushes zijn gemaakt van siliconen en kunnen nat en droog gebruikt worden. Ze zijn wel wat harder dan de natuurlijke houten borstels maar kunnen met kokend water of de haarföhn zachter gemaakt worden.

•Siliconen is onbreekbaar en kan steeds opnieuw gebruikt worden zonder te beschadigen. Dus minder afval en een lange levensduur.
•Siliconen zijn gemaakt gifvrije materialen. Het lijkt op plastic, maar bevat geen BPA, weekmakers, pvc of andere schadelijke materialen.
•Siliconen zijn niet poreus, bacteriën hebben hierdoor geen mogelijkheid om binnen te dringen.

Als je borstelt voor het scheren, komen de haren los en omhoog. Met als gevolg een huid die zachter en gladder aanvoelt na het scheren. Je huid is na het borstelen weer in staat te zweten en te ademen.
Bijkomstig effect van het borstelen is dat je huid egaler bruin wordt door het verwijderen van ophopingen van dode huidcellen. Je lymfevaten liggen vlak onder de huid zodat het lymfevocht makkelijk in beweging komt door nat/droog borstelen van de huid.

De voordelen van het borstelen van de huid:
Het stimuleert je bloedsomloop zodat de huid beter gevoed wordt van binnenuit.
Je huid wordt sneller en egaler bruin
Het helpt puistjes en onzuiverheden te voorkomen
Je hebt veel minder last van ingroeiende haartjes op wangen, benen en bikinilijn.
Het helpt in de strijd tegen cellulite doordat de bloedsomloop wordt gestimuleerd.
Het verwijdert de pukkeltjes op je bovenarmen
Het vergemakkelijkt het scheren
Én de opname van verzorgingsproducten wordt verhoogd

Het borstelen van het lichaam:
Begin bij je voetzolen en werk altijd naar boven toe. Zie schema.
Borstel met beide brushes zachtjes en wissel opwaartse ronddraaiende bewegingen af met lange bewegingen en borstel niet te snel. Doe het rustig.
Op je billen zit vaak de meeste cellulite, dus vergeet ze niet.
Vergeet ook je elle bogen niet
Neem een wisselbad/douche en eindig altijd met koud water of gebruik de Ice Roller.
Smeer meteen na het borstelen je lichaam in met een voedende olie.
Drink binnen een uur na de massage een halve liter water en drink in totaal twee liter water per dag.

Het borstelen van de gezichtshuid, zal de eerste keren niet als fijn ervaren worden. Het is wel zo dat je huid er aan zal wennen. Een zachte borstel doet in het geval van ingegroeide haren niets. Gebruik daarom de eerste keren de borstels in combinatie met amandel olie. Als je huid rood wordt, dan is dat een goed teken omdat dan je bloedsomloop is gestimuleerd is en er warm bloed gevuld met zuurstof en voedingsstoffen naar je huid zijn gestuurd.

Ps. Het is raadzaam om de eerste keren de borstels onder de douche met een douchegel te gebruiken om de huid te laten wennen. Eenmaal gewend, kun je de huid met deze siliconen brushes ook droog borstelen. Maak in het begin alleen strijkende bewegingen richting het hart.

Merk : B&P
Inhoud : 2 stuks Wet & dry skin brushes- dry skin brushing
EAN: 7106617274223
Introductie jaar : 2019