Remescar Wallen & Donkere Kringen Oogcrème - 8ml

Al vanaf €27.37

Heb jij ook last van wallen en donkere kringen? Remescar Wallen & Donkere Kringen zorgt in slechts enkele minuten voor een aanzienlijke verstrakking van de huid, vermindering van de vochtophoping onder de ogen en een micromusculaire pauze.

Vermindert wallen en donkere kringen onmiddellijk tot wel 75%!

Heb jij ook last van wallen en donkere kringen? Remescar Wallen & Donkere Kringen zorgt in slechts enkele minuten voor een aanzienlijke verstrakking van de huid, vermindering van de vochtophoping onder de ogen en een micromusculaire pauze. Het effect van een Botoxbehandeling, maar dan in het comfort van je eigen huis! De revolutionaire EYESYL-technologie in Remescar Wallen & Donkere Kringen zorgt ervoor dat de zwelling van de huid onder de ogen vermindert en gaat het verschijnen van donkere kringen tegen. Het effect duurt tot wel 10 uur!

De voordelen:

- Vermindert wallen en donkere kringen in enkele minuten
- Toont meteen zichtbaar resultaat
- Doeltreffend al vanaf het eerste gebruik
- Klinisch getest en bewezen

Gebruik:

Stap 1: Was je gezicht en dep het droog.

Stap 2: Breng een hydraterende dagcrème of oogcrème aan (niet op basis van olie) en laat een minuut of twee inwerken.

Stap 3: Knijp een beetje van het product uit de tube op je vingertop, ongeveer de grootte van een rijstkorrel. Minder is niet voldoende en meer is meestal te veel en wordt dan niet volledig door de huid opgenomen of kan irritatie veroorzaken.

Stap 4: Wrijf de crème tussen de 2 wijsvingers tot de crème kleurloos wordt (5 à 10 seconden). Zorg ervoor dat er nog genoeg crème tussen de vingers is. In geval het niet meer nat aanvoelt, neem dan opnieuw een kleine hoeveelheid op je vingertop. Dit is een cruciale factor voor de correcte werking van Remescar Wallen & Donkere Kringen.

Stap 5: Breng de crème voorzichtig aan op de hele zone onder het oog en wrijf deze met zachte tappende beweging uit, van het midden naar buiten, tot die volledig door de huid is opgenomen.

Stap 6: Houd je gezichtsuitdrukking gedurende 2-3 minuten neutraal terwijl het product droogt, voor het meest spectaculaire resultaat (je kunt dit proces versnellen door te wapperen). Heb je te veel crème aangebracht, verwijder die dan met een vochtig doekje. Sluit de tube na gebruik en was je handen.

Merk : Remescar
Inhoud : Remescar Wallen & Donkere Kringen Oogcrème - 8ml
EAN: 5425012531703
Introductie jaar : 2019