Chulliet – Complete 12-delige make-up kwastenset – Inclusief Beauty Blender – Kwastenreiniger – Etui

Al vanaf €29.95

Chulliet X Anmor complete make-up set. Met twaalf verschillende kwasten, etui, beauty blender en kwastenreiniger.

Deze complete set bevat het volgende:

Chulliet Make-up borstels:
Twaalf verschillende make-up kwastjes met zeer zachte borstelhaartjes. Doordat er op de kwasten bedrukt staat waarvoor die dient hoeft u nooit meer te zoeken naar dat ene kwastje. Geen gedoe meer zoeken of in de war zijn welke borstel welke functie heeft. De borstels zijn beschikbaar in grijs goud of zwart. Bekijk de afbeelding om te kijken welke soorten kwasten zijn er in deze set zitten.

Chulliet Make-up Etui:
Met de Chulliet make-up etui houdt u alles goed bewaard op een plek. De etui biedt niet alleen voldoende ruimte voor al uw kwasten, maar ook genoeg ruimte voor uw make-up. Handig compact formaat die zeer geschikt is voor uw handtas of voor in uw bagage op reis. De toilettas is tevens gemaakt van een waterafstotend materiaal. Hierdoor kunt u met gemak make-upresten of vuil weghalen tijdens het schoonmaken van de etui.

Chulliet Beauty Blender:
U kunt de blender droog gebruiken voor poeders en droge producten. U kunt de blender nat gebruiken door hem onder stromend water te laten lopen waardoor de blender zich gaat vullen met water. Knijp daarna nog eenmaal stevig overtallig water uit de blender. Nu is uw blender gereed voor vloeistoffen en crèmes.

Chulliet Kwastenreiniger:
Met de kwastenreiniger kunt u met gemakt al uw kwasten schoonmaken. Gebruik wat zeep en water en ga met de haren van de kwasten langs het oppervlak van de reiniger. Ga op en neer of maak cirkels. De reiniger heeft een zuignap, hierdoor kunt u deze bijvoorbeeld in de wasbak of in een teiltje vastmaken voor extra gemak.

Merk : Chulliet
Inhoud : Chulliet – Complete 12-delige make-up kwastenset
EAN: 8719326517339
Introductie jaar : 2019