3D Magnetische Wimpers Met Eyeliner 5 Magneten - Magnetische Nepwimpers Zonder Lijm - Magnetische Wimpers Eyeliner - Magnetische Wimpers Lang - Nepwimpers Met Magnetische Eyeliner - PREMIUM - Phannie

Al vanaf €19.95

Wees de ultieme diva
Phannie heeft nu een nieuwe collectie magnetische wimpers (5 magneten) met magnetische eyeliner en pincet. De wimpers blijven de hele dag goed zitten, zien er natuurlijk uit en zijn van de beste kwaliteit gemaakt. Lange en volle wimpers is het resultaat. Zo zal jij altijd de meest sexy vrouw zijn. Als ultieme diva moet je niet met minder genoegen nemen!

Gebruiksaanwijzing
Breng de magnetische eyeliner aan zoals je doet met je normale eyeliner. Laat de eyeliner drogen en breng de nepwimper aan op de eyeliner. Als je de nepwimper op de perfecte positie heb, druk de wimper dan zachtjes aan. Herhaal dit met de andere wimper. Check even in de spiegel of het perfect zit zodat jij beeldschoon de dag doorkomt.

Verwijderen en bewaren
Verwijder de nepwimpers met een pincet of iets dergelijks zodat je de magneten niet beschadigt. Bewaar de wimpers in het bijgeleverde doosje zodat deze onbeschadigd blijven. Maak je oogleden schoon met een watje en make-up remover op oliebasis.

Highlights
✓ Mooie, lange volle wimpers
✓ Natuurlijke look
✓ Voorzien van 5 magneten, de wimpers blijven hierdoor de hele dag goed zitten
✓ Geen lijm nodig
✓ Je zal veel mooier zijn dan alle andere vrouwen

Specificaties
*Inhoud doos: 2 nepwimpers, 1 magnetische eyeliner, 1 pincet

Druk op `in winkelwagen` en wees de ultieme diva

Merk : Phannie
Inhoud : 3D Magnetische Wimpers Met Eyeliner 5 Magneten - M
EAN: 8719992938827
Introductie jaar : 2019