Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream Oogcrème 15 ml

Al vanaf €49.99

Wanneer je moe en gestresst bent, zie je dat terug aan je gezicht. Zo kunnen er diverse rimpeltjes rondom de ogen verschijnen. Dus hoe kun je ervoor zorgen dat deze weer verdwijnen?

Shiseido introduceert deze nieuwe versie van de Wrinkle Smoothing Eye Cream. Een iconische anti-aging oogcontourcrème, geavanceerd en verbeterd.

Deze nieuwe versie van de anti-aging SHISEIDO oogcontourcrème is verrijkt met een baanbrekende, proactieve nieuwe formule – nog effectiever voor de aanpak van stress-lijntjes en rimpels.

Met de kracht van de ReNeura Technology+™* kan deze geavanceerde en zeer doelgerichte oogverzorging al in één week zichtbaar de verschijning van rimpels verminderen**.

Shiseido’s Benefiance lijn, in 1996 gelanceerd, is destijds speciaal ontwikkeld om de tand des tijds te weerstaan, en sindsdien telkens weer verbeterd - ook wanneer er weer een nieuwe wetenschappelijke ontdekking is gedaan. Benefiance, de onmiskenbare expert, staat erom bekend de grenzen op te zoeken wat betreft ‘rimpel bestrijding’ om tegelijkertijd een zeer weldadige, sensoriële huidervaring te bieden.

Merk : SHISEIDO
Inhoud : Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream Oo
EAN: 768614155799
Introductie jaar : 2019