Maybelline Volum Express Falsies - Black noir- Mascara

Al vanaf €5.59

Maybelline Volum’Express the Falsies Mascara zorgt voor de volste, meest glamoureuze wimpers ooit. Het gebogen, flexibele borsteltje omhult elk wimperhaartje met de pro-keratine formule, voor 3 keer meer impact! Zelfs de kleinste wimperhaartjes worden bereikt en geaccentueerd.

De pro-keratine in de formule zorgt ervoor dat de gaatjes tussen de wimperhaartjes als het ware worden opgevuld. Dit alles zorgt voor de dramatische valse wimper look. Met the Falsies bereik je de impact van valse wimpers in een handomdraai. Ga voor glamour en combineer deze mascara met het grote aanbod Maybelline oogmake-up!


Maybelline is een make-upmerk met wereldwijde bekendheid, en is beschikbaar in 129 landen. Het cosmeticabedrijf wordt dagelijks gebruikt door miljoenen vrouwen over de hele wereld. Door technologisch geavanceerde formules te combineren met trendzettende expertise en ‘New York City glamour’, bouwt het merk verder aan hun missie om iedere vrouw toegang te verlenen tot innoverende, betaalbare en moeiteloze cosmetica.

Merk : Maybelline
Inhoud : Maybelline Volum` Express Falsies - Black noir- M
EAN: 3600530616473
Introductie jaar : 2019