Dior DIORSKIN FOREVER SKIN GLOW Foundation - 4.5N Neutral/Glow

Al vanaf €

De samenstelling van de perfectionerende en langhoudende foundation Dior Forever wordt uitgebreid met een glanzende finish die 24 uur* lang mooi blijft: Dior Forever Skin Glow. Het gelaat ziet er perfect en egaal uit, en de poriën zijn minder opvallend. Deze vloeibare en omhullende foundation maakt de huid niet alleen onmiddellijk mooier, hij verbetert de huid stap voor stap dankzij de formule die is verrijkt met zeer zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die de huid laten stralen in al zijn sensualiteit.

Dior Forever Skin Glow heeft een sprankelende finish. Ontdek de iconische foundation Dior Forever voor een fluweel matte finish.

De foundation heeft 24 uur* lang een perfecte dekking. Voor een stralende en egale teint. De huid lijkt voller en strakker. De hele dag door. De perfect uitgebalanceerde verhouding tussen water en olie zorgt de hele dag voor een stralende, natuurlijke teint die niet glimt. De huid wordt beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf en tegen UVA en UVB stralen, met een beschermingsfactor SPF 35 PA ++.

TESTRESULTATEN:
84% van de vrouwen vindt haar teint fris en natuurlijk
80% van de vrouwen vindt dat het product mild is voor de huid, waardoor deze zacht en soepel wordt**

* Instrumentele test bij 20 personen.
** Test bij 55 vrouwen na het gebruik van 1 week Dior Forever Skin Glow.

GEBRUIKSAANWIJZING
Het gebruiksadvies van Peter Philips:
1. Breng om te beginnen de foundation met een kleine hoeveelheid aan op de zones die gecorrigeerd moeten worden. Blend vervolgens de foundation in met ronddraaiende bewegingen.
2. Wanneer u het hele gezicht gelijkmatig wilt bedekken, kunt u een penseel gebruiken. Doordat de foundation 24 uur lang blijft zitten, hoeft u hem niet bij te werken gedurende de dag.

INGREDIËNTEN
Het viooltjesextract is een ware hydratatiebooster die bijdraagt aan de bescherming van de huid tegen uitdroging*. De huid voelt glad en comfortabel aan en straalt van schoonheid.

Het beschermende rozenbottelextract, dat al jaren het voornaamste ingrediënt is van Dior Forever, draagt bij aan de bescherming van de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en aan het verkleinen van de poriën. Bij iedere toepassing lijken de poriën kleiner te worden en lijkt de huidstructuur te verfijnen.

De flatterende pigmenten voegen zich naar de huid voor een mooie, sensuele gelaatskleur die er zeer natuurlijk uit ziet.

* In vitro test op ingrediënt

Merk : Dior
Inhoud : Dior DIORSKIN FOREVER SKIN GLOW Foundation - 4.5N
EAN: 3348901438599
Introductie jaar : 2019