Aphine Exfoliating body scrub

Al vanaf €17.00

APHINE Body Scrub 250ml, uw nieuwe wellnessritueel.
Tonifieer je huid met deze, zoete amandelschil scrub met een fruitige, aromatische en wulpse melange. Dankzij de innovatieve en effectieve formule verzacht en stimuleert het de bloedsomloop om de huid zachter, steviger en strakker te maken. Een gastronomische en sensuele peeling die je als bonus helpt om cellulitis en ingelegde vetten te verjagen!
BESCHRIJFING: Alle voordelen van een verstevigende behandeling. Deze verkwikkende scrub is een must-have om de huid glad te maken en te verzachten of om gewoon voor jezelf te zorgen. Dankzij de stimulerende en exfoliërende werking bevrijdt het de opperhuid van de dode huid waardoor deze verstopt raakt en de bloedcirculatie wordt geactiveerd. De Body Scrub Aphine, gastronomisch en sensueel, stimuleert de huid door ze diepgaand te stimuleren dankzij zijn unieke formule, gebaseerd op natuurlijke eigenschappen: • Gemberwortelextract: een bron van mineralen en veel voedingsstoffen, gember heeft antioxiderende eigenschappen (die vroegtijdige veroudering bestrijden van de huid en de werking van vrije radicalen) en verstevigende eigenschappen;
• Zout en de schil van zoete amandel: exfolianten, ze werken mechanisch op de opperhuid om het te ontdoen van zijn onzuiverheden en zijn zachtheid te herstellen. Dit natuurlijke exfoliërende effect versnelt het celvernieuwingsproces en verbetert het waterretentievermogen voor betere hydratatie.
Resultaat: u vindt een heldere en geregenereerde huid. Het gebruik van dit natuurlijke ingrediënt van gemicroniseerde schaalvoordelen voor het milieu en past in de duurzame ontwikkelingen van het merk Aphine.
• Het Hydracare + complex: het hydrateert de huid intens;
• Zoete amandelolie: rijk aan vitamine A, B1 en E, voedt de huid door deze te verzachten en verbetert de elasticiteit. Beschermend, het consolideert de natuurlijke afweer van de huid en heeft een ongelooflijke capaciteit van hydratatie.
• Extracten van rode algen (Furcellaria Lumbricalis): een natuurlijke antioxidant, de rode algen helpen de hydratatie van de huid te behouden en voeden deze met vitaminen en mineralen. De zoete en warme geur maakt het een echt welzijnsproduct, te gebruiken voor een haakje van zachtheid en sensualiteit. Dankzij de exfoliërende en hydraterende werking van Body Scrub Aphine blijft de huid langer glad en zacht.
ADVIES GEBRUIKEN
Breng aan op een natte huid (of droog, voor een nog intensere scrub). Masseer zachtjes het hele lichaam en spoel grondig. Dit product is niet geschikt voor peeling van het gezicht. Zoutkristallen kunnen een zeer gevoelige huid beschadigen. Voer vervolgens een lichtere massage uit voor een soepele toepassing.

Merk : APHINE
Inhoud : Aphine Exfoliating body scrub
EAN: 5430000636469
Introductie jaar : 2019