Aimee de Mars Natuurlijk Parfum - Mystique Amethyste

Al vanaf €89.50

Aimee de Mars Parfum - Mystique Amethyste

Natuurlijk parfum op basis van pure, hoogwaardige gedenatureerde graanalcohol. De geuren zijn gecreëerd door toepassing van uitsluitend etherische oliën, veelal van biologische teelt.

Ontdek een veganistisch parfum, zeer vers met de hoofdtonen van Bergamot, maar ook boeiend dankzij het bloemige boeket van Bulgaarse roos en jasmijn. Zachte tonen van vanille, patchouli en tonkaboon laten een aanhoudende geur achter op de huid. Het poederachtige, dierlijke spoor van deze geur geeft het een heel onderscheidend karakter, terwijl mirre en wierook je naar een andere wereld lijken te brengen.

Deze zonne-parfum, gewaagd en mysterieus, symboliseert de essentie van verlangen. Tart autoriteit met Mystique Améthyste.

Amethyst is de steen van creativiteit en spiritualiteit. Het sluit aan op onze intuïtie en innerlijke balans. Het is gerelateerd aan de Chakra van het 3e oog, het 6e chakra gericht op intuïtie, innerlijke balans en gunsten helderziendheid.

Persoonlijkheid: vrouwelijk, verfijnd, elegant

Topnoten: Citroen, Gele mandarijn, Bergamot, Mirre
Hartnoten: Roos, Jasmijn
Basisnoten: Ceder, Sandelhout, Vanille

Wil je eerst een sample proberen? Klik dan hier.

Kenmerken:

- 95% Natuurlijk Parfum
- Vrij van minerale oliën, siliconen, parabenen, SLS, SLES en kunstmatige kleurstoffen
- Gemaakt op basis van essentiële oliën
- Vegan
- Dierproefvrij
- 50ml

Ingredienten (INCI):

Alcohol, aqua, parfum, +/- : evernia prunastri, geraniol, citronellol, citral, linalool, eugenol, farnesol, coumarin, limonene, benzyl benzoate, benzyl alcohol, isoeugenol, cinnamal, cinnamyl alcohol, benzyl salicylate, benzyl cinnamate

Over Aimee de Mars:

Biologische parfums worden veelal als misleidend beoordeeld door consumenten, m.n. ten aanzien van de duur en de ‘sillage’ (reikwijdte).

Tegelijkertijd zijn vrijwel alle gangbare geuren die men in de klassieke parfumerie aantreft, minimaal 80% synthetisch van samenstelling.

Voor ons merk Aimée de Mars hebben wij producten ontwikkeld die voor minimaal 95% uit grondstoffen van natuurlijke en (niet gecertificeerde) biologische oorsprong bestaan. Onze Eaux de Parfums zijn vrij van flalaten, benzophenone of polycyclische musk. Sterker nog, we hebben besloten om dezelfde grondbeginselen van certificeringsinstantie Cosmebio toe te passen.

Dit betekent dat de (maximaal) 5% synthetische bestanddelen die wij voor onze formules toelaten natuur-identiek zijn (dus moleculen die in de natuur voorkomen en niet chemisch ontwikkeld). Voorbeelden hiervan zijn iononen, hedionen, coumarine of aldehyde C11.

We kiezen er ook voor om met prachtige grondstoffen te werken zoals Jasmijn- , Tonka bonen- , of Rozen Absolue, waardoor wij in staat zijn hedendaagse parfums te creëren met de kwaliteit zoals die vroeger gewoon was – maar (nog) niet altijd herkend door Ecocert.

Wij zien het als onze taak om de consument mee te nemen op ontdekkingsreis van de synthetische geuren naar natuurlijke parfums: l’Aromaparfumerie®. We sprekenhier van een ware versmelting van de weldaad van aromatherapie met de wereld van de parfums. Dit is mogelijk dankzij het actieve hart 21 essentiële oliën die krachtig resoneren, waardoor elk parfum een gevoel van welbehangen brengt, op lichaams- én op zielsniveau.

We gebruiken tenslotte Biologische alcohol afkomstig gewonnen uit tarwe en, steeds als de extractiemethode dat toelaat, biologische essentiële oliën.

Merk : Aimee de Mars
Inhoud : Aimee de Mars Natuurlijk Parfum - Mystique Amethys
EAN: 3760240000051
Introductie jaar : 2019