Estée Lauder Sumptuous Rebel Length + Lift Mascara 8 ml

Al vanaf €31.80

De elegante borstel zorgt voor volle, lange en gelifte wimpers.Rebelse wimpers! De effecten strijden om de aandacht. De superelegante borstel overtreft alle verwachtingen. Geeft wimpers een megadosis mascara, zodat ze vol en lang worden met een gelifte look. Kamt, definieert en separeert wimper voor wimper. Makkelijk te gebruiken bij alle vormen en groottes van het oog. Extreem langhoudend: gaat 24 uur mee. Bestand tegen zweet en vochtigheid. Schilfert niet. Uitlopen is verleden tijd. Schitterende wimpers overwinnen. Leid de opstand! Probeer het en hou ervan: 95% merkte direct vollere wimpers*92%merkte langere, meer gelifte wimpers*92% merkte direct dramatische en geaccentueerde wimpers**In een consumentenonderzoek onder 106 vrouwen, na dagelijks gebruik gedurende 1 week.

Breng aan van wortel tot punt van de wimper Kam door met de borstel. Herhaal tot gewenste look. Maak de wimpers goed nat met warm water om de mascara te verwijderen. Niet wrijven of aan de wimpers trekken. Laat het water 15-20 seconden intrekken in de wimpers. De mascara zal loslaten. Veeg zachtjes schoon met een wattenschijfje of tissue, of spoel af met water.

Formule:• Geschikt voor wimperextensions• Door oogartsen getest• Veilig voor gebruik door contactlensdragers• Bevat geen olie

Merk : Estée Lauder
Inhoud : Estée Lauder Sumptuous Rebel Length + Lift Mascar
EAN: 887167451810
Introductie jaar : 2019