Aimee de Mars Natuurlijk Parfum - Bois 21 (Unisex)

Al vanaf €46.99

Aimee de Mars Parfum - Bois 21 (Unisex)

Natuurlijk parfum op basis van pure, hoogwaardige gedenatureerde graanalcohol. De geuren zijn gecreëerd door toepassing van uitsluitend etherische oliën, veelal van biologische teelt. Unisex parfum geschikt voor mannen en vrouwen.

Bois 21 is een veganistische parfum met een unieke associatie: de kracht van hout combineert met de zachtheid van vanille tonen. Vetiver vermengt zich met warme kruiden en barnsteen akkoorden, onderbroken door hints van citrusvruchten. Cedar draagt ​​bij aan de overwegend houtachtige tonen van dit parfum, die worden aangevuld met tonkaboon en zwoele tonen.

Zowel droog als wellustig, het is de sillage van deze geur die het een uniseks aantrekkingskracht geeft en het de lijnen tussen mannelijk en vrouwelijk doet vervagen. Dankzij deze gemengde parfum worden de man en de vrouw één.

Als je als deze parfum onafhankelijke, aangenomen en elegante persoon bent, zullen de houtachtige geuren van deze parfum je meteen verleiden.

Lavendel is een van de belangrijkste essentiële oliën in aromatherapie. Als lavendel beschouwd, heeft lavendel buitengewone kracht omdat het inwerkt op de psyche en de uitersten tempert. Het wordt sterk aanbevolen om de spanningen te kalmeren tijdens perioden van intense stress of slapeloosheid te bestrijden. Lavendel werkt als een katalysator en heeft daarom een ​​synergetisch effect met andere oliën.

Persoonlijkheid: onafhankelijk, verondersteld, elegant.

Hoofdnoten: Bergamot, Citroen
Hartnoten: Lavendel
Basisnoten: Vetiver, tonkaboon, Amber

Wil je eerst een sample proberen? Klik dan hier.

Kenmerken:

- 95% natuurlijk afgeleide formules
- Vrij van kleurstof, chemisch filter, ftalaat of polycyclische musk
- Gemaakt op basis van essentiële oliën
- Vegan
- Dierproefvrij
- 50ml

Ingredienten (INCI):

Alcohol, aqua, parfum, +/- : evernia prunastri, geraniol, citronellol, citral, linalool,
eugenol, farnesol, coumarin, limonene, benzyl benzoate, benzyl alcohol, isoeugenol,
cinnamal, cinnamyl alcohol, benzyl salicylate, benzyl cinnamate

Over Aimee de Mars:

Biologische parfums worden veelal als misleidend beoordeeld door consumenten, m.n. ten aanzien van de duur en de ‘sillage’ (reikwijdte).

Tegelijkertijd zijn vrijwel alle gangbare geuren die men in de klassieke parfumerie aantreft, minimaal 80% synthetisch van samenstelling.

Voor ons merk Aimée de Mars hebben wij producten ontwikkeld die voor minimaal 95% uit grondstoffen van natuurlijke en (niet gecertificeerde) biologische oorsprong bestaan. Onze Eaux de Parfums zijn vrij van flalaten, benzophenone of polycyclische musk. Sterker nog, we hebben besloten om dezelfde grondbeginselen van certificeringsinstantie Cosmebio toe te passen.

Dit betekent dat de (maximaal) 5% synthetische bestanddelen die wij voor onze formules toelaten natuur-identiek zijn (dus moleculen die in de natuur voorkomen en niet chemisch ontwikkeld). Voorbeelden hiervan zijn iononen, hedionen, coumarine of aldehyde C11.

We kiezen er ook voor om met prachtige grondstoffen te werken zoals Jasmijn- , Tonka bonen- , of Rozen Absolue, waardoor wij in staat zijn hedendaagse parfums te creëren met de kwaliteit zoals die vroeger gewoon was – maar (nog) niet altijd herkend door Ecocert.

Wij zien het als onze taak om de consument mee te nemen op ontdekkingsreis van de synthetische geuren naar natuurlijke parfums: l’Aromaparfumerie®. We sprekenhier van een ware versmelting van de weldaad van aromatherapie met de wereld van de parfums. Dit is mogelijk dankzij het actieve hart 21 essentiële oliën die krachtig resoneren, waardoor elk parfum een gevoel van welbehangen brengt, op lichaams- én op zielsniveau.

We gebruiken tenslotte Biologische alcohol afkomstig gewonnen uit tarwe en, steeds als de extractiemethode dat toelaat, biologische essentiële oliën.

Merk : Aimee de Mars
Inhoud : Aimee de Mars Natuurlijk Parfum - Bois 21 (Unisex)
EAN: 3760240000150
Introductie jaar : 2019