NIVEA SUN Kids Zonnebrand - Hydraterende Roll-on Zonnecrème - SPF 50+ - 50 ml

Al vanaf €4.95

NIVEA SUN, het meest gekozen merk zonbescherming voor kinderen.*

NIVEA SUN Kids Protect & Play Hydraterende Roll-on SPF 50 biedt effectieve UVA/UVB bescherming. Het beschermt direct tegen zonnebrand en huidbeschadiging op de lange termijn. De verzorgende formule voor de tere kinderhuid helpt het risico op zonneallergie te verminderen en is extra water resistent. Door de roll-on applicatie wordt het aanbrengen van zonnecrème makkelijk en leuk!
*Gebaseerd op data Nielsen`s Retail Measurement Service voor de "Zonbescherming Kids" categorie. Periode MAT tot week 44, 2018. Nederland Food/Drug markt incl. FoodEcom (Copyright © 2018 Nielsen)


VERZORGING
Verzorgende en hydraterende formule voor de tere kinderhuid • Makkelijke roll-on applicatie • Helpt het risico op huidreactie veroorzaakt door de zon te verminderen
BESCHERMING
Zeer effectieve UVA/UVB bescherming • Onmiddellijke bescherming tegen schadelijke effecten van de zon en lange termijn huidbeschadiging • Extra water resistant

BELANGRIJKE GEBRUIKSINSTRUCTIE: Royaal aanbrengen voor het zonnen en regelmatig opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, afdrogen of zweten. Onvoldoende zonbescherming gebruiken vermindert de beschermingsfactor aanzienlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruik je een zonbescherming; overmatig blootstelling aan de zon is een ernstig gezondheidsrisico. Houd baby`s en jonge kinderen uit de zon. Draag beschermende kleding en gebruik voldoende zonbescherming op onbedekte delen. Laat goed intrekken en vermijd direct contact met textiel en harde oppervlakken om vlekken te voorkomen. Huidvriendelijkheid dermatologisch goedgekeurd.

Merk : NIVEA
Inhoud : NIVEA SUN Kids Zonnebrand - Hydraterende Roll-on Z
EAN: 4005900363787
Introductie jaar : 2019