La Roche-Posay Lipikar Douche Olie AP+ - 400 ml - Anti-irritatie, -jeuk

Al vanaf €

Lipidenaanvullende douche olie, ook voor in bad. Anti-irritatie. Anti-jeuk.

Anti-jeuk werking. Anti-irritatie. Kalmeert onmiddellijk. 1. Helpt de huidbarrière te herstellen 2. Brengt het microbioom in evenwicht om opstoten te verminderen en voorkomen 3. Bescherm de huid tegen het uitdrogende effect van hard water

Zeer droge huid met neiging tot eczeem. Baby`s, kinderen & volwassenen Aqua Posae Filiformis is een exclusief gepatenteerd bestandsdeel. Het helpt het microbioom van de huid in evenwicht te brengen om opstoten van een droge huid te verminderen. De zachte formule is verrijkt met verzachtende Niaciamide en lipidenaanvullende Karitéboter . Prikt niet in de ogen. Geschikt voor hoofdhuid van de baby (ook bij berg) en intieme zones.

TEST RESULTATEN De huid is langdurig gevoed, biedt onmiddellijk een comfortabel gevoel. -46% droogheid na het douchen* +38% soepelere huid**, +37% zachtere huid (na 7 dagen)*** 24 uur hydratatie*** * Cosmeto-klinische studie, n= 43 vrouwen met een droge tot zeer droge huid, 7 dagen, dagelijks aanbrengen onder de douche, score door Dermascore. ** Cosmeto-klinische studie, n= 43 vrouwen met een droge tot zeer droge huid, 7 dagen, dagelijkse aanbrengen onder de douche, geevalueerd door een dermatoloog. *** Corneometer meting, n= 24.

.

Anti-frictie schuimende textuur. Hypoallergeen parfum. Makkelijk af te spoelen. Maakt het bad/de douche niet glibberig. Douche & bad - Voor gebruik onder de douche: breng de olie aan op je handen en laat het schuimen, daarna aanbrengen op een natte huid. Afspoelen - Voor gebruik in bad: bij het laten vollopen van het bad voeg 5 pompjes toe.

Merk : La Roche-Posay
Inhoud : La Roche-Posay Lipikar Douche Olie AP+ - 400 ml -
EAN: 3337875656764
Introductie jaar : 2019