LOréal Paris Infaillible 24H Matte Cover Foundation - 175 Sable – 35 ml

Al vanaf €9.58

De L`Oréal Paris Infaillible 175 Sable 24H Matte Cover Foundation is een matte foundation zonder concessies: het beste van een langhoudende én matte foundation in één. Ontdek de L`Oréal Paris Infaillible 24H Matte Cover Foundation. Deze langhoudende foundation geeft je een perfect matte resultaat voor een egaal uitziende huid dat tot wel 24 uur lang blijft zitten:
• De lichte textuur laat je huid ademen en voorkomt een maskereffect
• Langhoudende foundation die tot 24 uur zitten, met zonbescherming SPF 18
• Een glansvrij resultaat: de technologie absorbeert olie en glans wat zorgt voor een perfect matte resultaat
• Maximale matte dekking, verrassend natuurlijk resultaat
• De L`Oréal foundation is sweatproof en waterproof

Productbeschrijving
De technologie van de Infaillible Matte foundation absorbeert olie en glans wat zorgt voor een glansvrij resultaat gedurende de dag. Ook is de matte foundation life-proof doordat deze niet afgeeft, waterproof is en zonder bijgewerkt te moeten worden de dag doorkomt. De Infaillible 24 Matte Cover foundation is geschikt voor een normale tot gecombineerde huid. De textuur laat je huid ademen en voorkomt een maskereffect, met zonbescherming SPF 18. Zo blijf je altijd jezelf!

Het resultaat van de Infaillible 24H Matte Cover Foundation
Deze L`Oréal Paris Foundation geeft je een perfect matte resultaat dat tot wel 24 uur lang blijft zitten. De foundation biedt een hoge dekking, maar door de textuur verbergt hij imperfecties zonder een maskergevoel te veroorzaken.

Hoe gebruik je de L`Oréal Paris Infaillible 175 Sable 24H Matte Cover Foundation?
Voorbereiding: Reinig en hydrateer je huid voordat je de foundation aanbrengt. Stap 1: Breng een beetje van de Infaillible matte foundation aan op je gezicht en verdeel dit met je handen of een kwast egaal over je gezicht.
Stap 2: Breng de foundation in cirkelbeweging aan van binnen naar buiten voor een perfecte dekking en glansvrij resultaat.

Merk : L’Oréal Paris
Inhoud : L`Oréal Paris Infaillible 24H Matte Cover Foundat
EAN: 3600523784448
Introductie jaar : 2019