Narciso Rodriguez Blue Noir - Eau de toilette Extreme - 50 ml - Herenparfum

Al vanaf €48.00

Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir eau de toilette Extrême is een moderne herinterpretatie van frisheid: het typische muskushart vormt een heerlijk contrast met frisse citrusaccenten en houtachtige, sensuele basisnoten.

For Him Bleu Noir Extrême is een moderne herinterpretatie van frisheid: het typische muskushart vormt een heerlijk contrast met frisse citrusaccenten en houtachtige, sensuele basisnoten.

Scherp, fris & opzwepend. Dit nieuwe parfum belichaamt de dualiteit die in iedere man schuilt: het muskushart is omhuld met groene mandarijn en basilicum voor een delicate frisheid. Houtachtige ceder- en ebbenhouten accenten vullen dit langhoudende parfum grandioos aan.

Als knipoog naar het strakke, minimalistische design van de for him-flacon spreidt de binnenkant hiervan een mat effect tentoon, terwijl de transparante dop het geheel frisser doet ogen.

Wat is het verschil tussen de Bleu Noir Eau de Toilette en de Bleu Noir Eau de Toilette Extrême?
Hoewel de geuren sterk op elkaar lijken en ook een aantal bestanddelen met elkaar delen, is de eau de toilette extrême heel anders dan de eau de toilette. De nieuwe geur is veel frisser en aromatischer, terwijl de eau de toilette toch meer tijdloze elegantie uitstraalt.

Samenstelling:

Top:Groene mandarijn, basilicum
Hart:Hart van musk
Basis:Blauwe ceder, zwart ebbenhout & citrus

Merk : Narciso Rodriguez
Inhoud : Narciso Rodriguez Blue Noir - Eau de toilette Extr
EAN: 3423478999053
Introductie jaar : 2019