L’Oréal Paris Le Liner Signature Oogpotlood - 04 Gold Velvet – Goud - Waterproof

Al vanaf €5.99

De Le Liner Signature 04 Gold Velvet oogpotlood
De Le Liner Signature 04 Gold Velvet van L`Oréal Paris is de gekleurde, waterproof gel eyeliner waarmee jij je kleur statement kan maken. Omlijst de ogen met de nieuwe generatie oogpotlood en kohlpotlood in vijf prachtige kleuren (zwart, blauw, goud, bruin en grijs).
-Waterproof formule waardoor ieder door weer en wind verzekerd bent van een look die eruit ziet alsof het net is opgemaakt
-De langhoudende eyeliner blijft tot 24 uur zitten
-De gouden gel eyeliner geeft niet af waardoor de eyeliner niet gaat vlekken.
-De waterproof eyeliner is sterk gepigmenteerd waardoor je een intens gouden kleur krijgt.
-Verkrijgbaar in vijf prachtige kleuren: 01 Noir Cashmer, 02 Blue jersey, 04 Gold Velvet, 05 Brown Denim en 08 Taupe Grey.
Productbeschrijving
De waterproof eyeliner is super gemakkelijk aan te brengen door de romige textuur waardoor deze moeiteloos over de huid glijdt. Ga voor een unieke kleur impact met deze tot 24 uur langhoudende, waterproof, veeg en transfer proof eyeliner. Omdat je het waard bent.
Het resultaat van de Le Liner Signature 04 Gold Velvet
Creëer precieze lijnen door de ultra zachte formule die gemakkelijk over de oogleden glijdt. De intens gepigmenteerde formule zorgt voor een rijke kleurimpact wanneer de waterproof eyeliner van L`Oréal Paris is aangebracht. Door de prachtige kleuren krijgt een alledaagse look een nieuwe, trendy twist.
Hoe breng je een gel eyeliner als L`Oréal Paris Le Liner Signature 04 Gold Velvet aan?
Stap 1: Breng het gouden oogpotlood aan door een lijn te trekken boven de wimperaanzet waarbij je de eyeliner vanuit de binnenkant van het oog naar de buitenkant laat glijden.

Merk : L’Oréal Paris
Inhoud : L’Oréal Paris Le Liner Signature Oogpotlood - 0
EAN: 30176478
Introductie jaar : 2019