Orchidee Imperiale Le Fluide Flacon Pompe 30 ml

Al vanaf €149.99

Guerlain
ORCHIDÉE IMPÉRIALE le fluide flacon pompe
Verstevigende gezichtsbehandeling

ORCHIDÉE IMPÉRIALE Le Fluide de Guerlain . Een complete en geavanceerde anti-aging behandeling voor de verzorging van volwassen gemengde huid en / of vloeibare structuurvetten.

Luxe, efficiëntie en kwaliteit zijn de adjectieven die deze vloeistof het beste definiëren. Een mix van exclusieve actieve ingrediënten van het bedrijf die direct aan de oorzaak van de schade werken om ze te herstellen en het uiterlijk van de huid zichtbaar te verbeteren.

Een krachtige jeugdinjectie die fijne lijntjes en rimpels verzacht, verstevigt en de huid glad maakt, de textuur verfijnt en de gezichtovaal verandert, de schoonheid van de huid verbetert en een jeugdig en vitaal aspect herstelt

Het geheim schuilt in de opname van de kracht van de orchidee in zijn formule, die na meer dan 15 jaar onderzoek een zeer belangrijke focus is gebleken om de cellulaire levensduur en correcte oxygenatie van de huid te vergroten. Dankzij deze toename in zuurstof verhogen de cellen hun energie, zodat ze dag in dag uit hun capaciteit voor reparatie en regeneratie stimuleren, zich kunnen vertalen in een volledig heldere en verjongde huid.

Zoals verwacht heeft Guerlain voor elk detail van deze creatie gezorgd en het ontwerp van de verpakking toont de sterke toewijding van het bedrijf aan het milieu: een luxe object dat de impact op het milieu minimaliseert en een nieuw product aanneemt duurzame exclusiviteit

Perfect voor gebruikers die vanwege hun huidtype een lichtere en meer vloeibare behandeling nodig hebben.

Merk : Guerlain
Inhoud : Orchidee Imperiale Le Fluide Flacon Pompe 30 ml
EAN: 3346470614437
Introductie jaar : 2019