Elie Saab gift set - voor vrouwen - 2 items 50 ML eau de toilette en mooi tasje

Al vanaf €59.99

Elie Saab Parfum Elie Saab werd geboren in 1964 in de hoofdstad van Libanon, Beiroet.

Saab raakte op negenjarige leeftijd geïnteresseerd in design, toen hij jurken begon te naaien voor zijn zus. Geïnspireerd door de vrouwenwereld die hem omringde, vond hij zijn passie voor mode. Saab was autodidact en besloot alleen te vertrouwen op zijn eigen initiatief en intuïtie, met behulp van natuurlijk talent. "Ik wil altijd een vrouw, haar schoonheid, vrouwelijkheid en vorm respecteren." ".

De eerste parfums Elie Saab zijn gemaakt in 2011, na 279 proeven. Het is een zeer vrouwelijke geur, houtachtige en bloemige compositie, die het beroemde model Anja Rubik adverteert met haar gezicht.

Elie Saab is een meester in het creëren van sensualiteit, een prachtige wereld van verbluffende schoonheid. Verbeelding en artistieke gevoeligheid maken zijn ontwerpen favoriet bij vele beroemdheden, mensen van cultuur en koninklijke families, evenals een groep moderne vrouwen die houden van elegantie, stijl, allure en een duidelijke fusie van invloeden van Oost- en West-kunst.

Elie Saab parfum is het gezicht van een subtiele vrouw , heerlijk delicaat, kijkend naar de realiteit door de ogen van dromen, perfecte romantiek die subtiele tederheid uitstraalt. Tegelijkertijd is hij een persoon die zich bewust is van zijn gevoelens, innerlijke schoonheid en levenskracht. Elie Saab-parfums zijn magische meesterwerken die fascineren met verfijnde aroma`s.

Merk : Elie Saab
Inhoud : Elie Saab gift set - voor vrouwen - 2 items 50 ML
EAN: 3423473994251
Introductie jaar : 2019