Dior Addict Stellar Halo Shine - 669 Superstar - Lippenstift

Al vanaf €

Dior Addict Stellar Halo Shine is de iconische lip shine van Dior met een nieuwe* stervormige kern. Gegoten in de lipstick en verrijkt met roze en goudkleurige parelmoeren micropigmenten, benadrukt de prachtige Dior-ster de kleur van een nieuwe schitterende halo voor een unieke* glans gedurende 8 uur**. Deze lipbalsem met een extreem zintuigelijke textuur smelt onmiddellijk bij contact met de lippen. De smeltende lipverzorgingsformule creëert een dun laagje verrijkt met aloë vera voor 24 uur*** lange hydratatie en langdurig comfort, omhuld in de zachte en verslavende geur van vanille met een vleugje musk.

- Twee glanzende finishes, in roze en goud, voor kant-en-klare, opvallende, schitterende, transparante en stralende kleuren.

- Al vanaf de eerste applicatie zorgt de infusie van aloë vera voor een fris effect op de lippen. Dankzij de combinatie met oliën en meerdere soorten wax, biedt de lipstick 24 uur lang hydratatie. Aan het eind van de dag zijn de lippen 38%**** meer gehydrateerd. Dag na dag worden de lippen zachter en soepeler.

Deze nieuwe* collectie bestaande uit vijftien kleuren in rozenhouten, rode, bakstenen en bruine nuances, vormt een schitterende aanvulling op de Dior Addict Stellar Shine lijn. Net als de ster van Christian Dior die hem hielp zijn dromen te verwezenlijken, voegt de ster van Dior Addict Stellar Halo Shine een wens toe aan elke kleurnaam: Be Dior Star, Lucky Star, Pink Star en Super Star zijn de geluksbrengers die kunnen worden verzameld.

* Bij Dior.
** Getest op 20 vrouwen.
*** Getest op 11 vrouwen.
**** Tevredenheidstest onder 11 vrouwen gedurende 24 uur.

Merk : Dior
Inhoud : Dior Addict Stellar Halo Shine - 669 Superstar - L
EAN: 3348901504225
Introductie jaar : 2019