Kérastase Resistance Masque Extentioniste 200ml

Al vanaf €39.71

Wat is Kérastase Resistance Masque Extentioniste?
Kérastase Resistance Masque Extentioniste is een diep herstellend masker wat ideaal is voor broos haar, het masker doordringt het haar om het weer gezond te maken en te herstellen. Beschadigd broos haar wordt versterkt, waardoor het zacht en glanzend blijft. Creatine R en Acide Maleique in de formule helpen de haarvezels te stimuleren waardoor het haar tot aan de uiteinden versterkt wordt. De haarzakjes worden geactiveerd en de gezondheid van het haar wordt beschermd tijdens de groei. Gespleten haarpunten worden hersteld en breuk wordt voorkomen, waardoor je de gewenste haarlengte kunt bereiken.

Kérastase Resistance Extentioniste zorgt voor 99% minder haarbreuk, 78% minder gespleten punten en tot 4 cm haargroei in 3 maanden bij regelmatig gebruik van het gehele assortiment in combinatie met de salonbehandelingen. Dankzij de topproducten in de Kérastase Resistance Extentioniste lijn ontvang je sneller langer haar in topconditie, elk product is uniek en kan haar corrigeren op zijn eigen manier.

Geschikt voor:
Verzwakt haar wat graag wilt groeien

Hoe gebruik je Kérastase Resistance Masque Extentioniste?
Gebruik de Kérastase Resistance Masque Extentioniste op handdoekdroog haar nadat het goed gewassen en uitgespoeld is. Gebruik een kleine hoeveelheid ter grootte van een hazelnoot en breng het aan op de lengtes en punten. Laat het 5 minuten inwerken en spoel vervolgens grondig uit.

Merk : Kérastase
Inhoud : Kérastase Resistance Masque Extentioniste 200ml
EAN: 3474636613168
Introductie jaar : 2019