Kérastase Genesis Bain Nutri-Fortifiant 250ml

Al vanaf €22.84

Wat is Kérastase Genesis Bain Nutri-Fortifiant?
Een versterkende shampoo met Edelweiss stamcellen en Gemberwortel die de haarvezels op milde wijze reinigt, voedt en versterkt. Hierdoor wordt het risico van haaruitval vermindert. De zachte reiniging werkt kalmerend en geeft hierbij intense voeding en hydratatie aan het gehele haar, van de wortels tot de puntjes. Hierdoor wordt de haarvezel versterkt en haaruitval als gevolg van haarbreuk al vanaf het eerste gebruik voor 93.3% vermindert. Het resultaat is sterk en veerkrachtig haar dat gevoed aanvoelt en beter doorkambaar is.

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten van Kérastase Genesis Bain Nutri-Fortifiant?

  • Edelweiss stamcellen – Zijn in staat om de meest extreme omstandigheden te weerstaan en staan bekend om de antioxidante kracht en collagene eigenschappen.
  • Gemberwortel - Helpt om het haar te beschermen tegen dagelijkse schadelijke invloeden.

Voor welk haartype is Kérastase Genesis Bain Nutri-Fortifiant geschikt?
Droog en zwak haar dat last heeft van haaruitval als gevolg van haarbreuk.

Hoe gebruik je Kérastase Genesis Bain Nutri-Fortifiant?
Maak het haar nat en breng een kleine hoeveelheid shampoo aan op de bovenkant van de hoofdhuid. Breng de shampoo hierna aan op de zijkanten van de hoofdhuid en uiteindelijk op de hoofdhuid bij de nek. Gebruik je vingertoppen om de shampoo zachtjes in te masseren en om talg- en vervuilingsdeeltjes te verwijderen. Spoel dit vervolgens goed uit. Breng hierna weer een kleine hoeveelheid shampoo aan en laat dit goed opschuimen. De tweede keer zal een grotere hoeveelheid schuim ontstaat, wat helpt om de haarlengtes te reinigen. Spoel ook dit hierna zorgvuldig uit. De shampoo is geschikt om dagelijks te gebruiken.

Merk : Kerastase
Inhoud : Kérastase Genesis Bain Nutri-Fortifiant 250ml
EAN: 3474636858033
Introductie jaar : 2019