LOréal Paris Limited edition Valentines Paradise Extatic Mascara – Zwart

Al vanaf €13.95

Creëer zichtbaar spectaculair lange wimpers met de limited edition Valentine`s Day Paradise Extatic mascara van L`Oréal Paris. Één van onze beste mascaras is nu tijdelijk verkrijgbaar in speciale verpakking waardoor het een perfect cadeau voor haar is.
- De mascara geeft direct fenomenaal volume voor een intense blik
- De volume mascara is ultra zacht aan te brengen voor soepele wimpers en een gemakkelijke applicatie
- De Limited Edition Valentine`s day Paradise Extatic Mascara creëert intens volume zonder klontjes
- Geschikt voor gevoelige ogen
-Verrijkt met verzorgende castor olie om de wimpers zacht en soepel te houden
-Speciaal in feestelijke verpakking met een premium pack met hartjes en glitter als cadeau voor haar
- Opbouwbare formule voor een intensere look laag na laag
Productbeschrijving
Take your lashes to paradise met de Valentine`s Day Paradise Extatic Limited Edition Mascara van L`Oréal Paris. Één van onze beste mascaras, nu speciaal als valentijnscadeau voor haar of een vriendin. De applicatie van de zwarte volume mascara is zijdezacht door de zachte golvende borstelhaartjes van de mascara voor gevoelige ogen. Ook is de volume mascara verrijkt met verzorgende castor olie zodat je wimpers soepel en zacht aan blijven voelen. De formule van de volume mascara heeft een intense zwarte kleur, doordat deze pure, zwarte kleurpigmenten bevat. De L`Oréal mascara is geschikt voor gevoelige ogen en lensdragers. Verwen nu jezelf of een vriendin met deze limited edition L`Oréal mascara. Wie verras jij?
Het resultaat
Accentueer de ogen met de met castorolie verrijkte Limited Edition L`Oréal mascara in speciale valentijnscadeau verpakking. Dit maakt de mascara het perfecte valentijnscadeau of cadeau voor een vriendin. De Paradise mascara is één van onze beste mascaras doordat het de wimpers verlengd en direct intens volume geeft. De mascara voor gevoelige ogen is prettig aan te brengen en zorgt voor zichtbaar spectaculair lange wimpers en intens volume zonder klontjes.
-90% zag intense wimpers en volume*
-+98% met verlengend effect**
-79% voelde soepele wimpers*
*Zelfevaluatie door 107 vrouwen
**Instrumentele test

Hoe te gebruiken
Stap 1: Om de beste resultaten te krijgen met één van onze beste volume mascaras gebruik je eerst de Paradise Extatic Primer. Door de wimpers eerst te primen krijgen de wimpers nog meer zichtbaar volume. Deze primer versterkt namelijk het effect van de mascara. Beweeg het primer borsteltje van de wimperaanzet tot aan de wimperuiteinden, net als een gewone volume mascara.
Stap 2: Beweeg het mascaraborsteltje van de wimperaanzet tot aan de wimperuiteinden. Voor het beste resultaat beweeg je het mascaraborsteltje tijdens het aanbrengen in een zigzaggende beweging. Hierdoor wordt het volume-effect namelijk versterkt doordat je de wimpers nog beter bereikt en de wimpers dus wimper voor wimper in een laagje mascara omhult.

Merk : L’Oréal Paris
Inhoud : L`Oréal Paris Limited edition Valentine`s Paradis
EAN: 3600523822690
Introductie jaar : 2020