Issey Miyake - IGO Nectar dIssey - 60 +20 ml - Eau de Parfum

Al vanaf €61.79

Ontdek Nectar d’Issey, de royale gourmandgeur van Issey Miyake, in een nieuwe, innovatieve vorm.
ISTAY-flesje, IGO-dop: IGO is een twee-in-één geur met reisformaatoptie die je uitdaagt om op avontuur te gaan en de iconische geur te ontdekken. Met IGO toont Issey Miyake haar innovatieve kracht.

Nectar d’Issey is een natuurlijke, royale en zoete damesgeur. Dominique Ropion vangt de puurste geur van de bloem - de nectar - in dit heldere, koperen flesje. Een helder, fruitig, bloemig geurspoor van een sappige peer met honing in combinatie met een bloeiend en royaal rozenhart.

Met het langwerpige, eendelige ontwerp is IGO een eerbetoon aan de look van het iconische flesje van Nectar d’Issey: een kegelvormige basis die zich naar boven toe uitstrekt met daarop een bol die aan de hemel lijkt te hangen.

IGO-innovatie:
De innovatieve IGO telt voor twee, zodat je de geurt altijd en overal kunt gebruiken:
IGO-dop: deze handige, lichte en robuuste dop is ideaal voor onderweg. Met een inhoud van 20 ml heeft de IGO-dop een ideaal reisformaat. De dop kan los in een tas worden meegenomen, zodat je de geur altijd en overal kunt sprayen.
ISTAY-flesje: statig, elegant, iconisch: een flesje met je favoriete geur dat thuis op je wacht.

Gebruik:
- neem de dop met je mee om te sprayen wanneer je maar wilt
- laat het flesje thuis zodat je favoriete geur ook thuis binnen handbereik is

Waarom is dit innovatief?
Dit lijkt simpel, maar IGO is ongekend in de parfumerie.Aan deze nieuwe vorm zijn vier jaar onderzoek en fine-tuning voorafgegaan.

Is de dop eenvoudig te gebruiken?
De dop is licht en robuust, en kan dus overal mee naartoe genomen worden.

Wat is het verschil met Nectar d’Issey?
Met de IGO-dop kun je de geur onderweg sprayen wanneer je maar wilt. Het aroma is de iconische geur van Issey Miyake: een aquatische, fruitige en bloemige geur.

Wat is het romig sandelhout in Nectar d’Issey?
Door het hout en de wortels van sandelhout - een houtsoort uit India - te verdunnen, krijg je een essence met een warme, houtachtige geur. Als het hout van goede kwaliteit is, produceert het de melkachtige en zachte elementen van Nectar d’Issey.

Merk : Issey Miyake
Inhoud : Issey Miyake - IGO Nectar d`Issey - 60 +20 ml - Ea
EAN: 3423478971950
Introductie jaar : 2020