Omliox Make Up Spiegel - Metalen Ronde Standspiegel - 10x Vergroting - Ø19cm

Al vanaf €22.95

Om te epileren, scheren of om make-up aan te brengen is een make up spiegel van groot belang. De Omliox 2-in-1 make-up spiegel is zeer handig voor in de badkamer of op de kaptafel. De 10x vergroting is perfect bij het scheren, uw gezicht te reinigen, te epileren of make-up aan te brengen. De spiegels hebben een diameter van 19cm wat ruim voldoende is om uw gehele gelaat in één oogopslag te zien. Met hoogwaardige verchroomde behuizing en een stabiele voet.

De Omliox make-up spiegel
De Omliox spiegel is tweezijdig (1x en 10x vergrotende werking). Deze Omliox spiegel is het ideale hulpmiddel voor het perfect aanbrengen van make-up, het inbrengen van lenzen of het het aanbrengen van scherpe lijnen in je baard.
De perfecte eyeliner aanbrengen of die moeilijke haartjes bij je bakkebaarden weghalen, gaat het beste als je je eigen gezicht goed kan zien. De Omliox Make-Up spiegel heeft een vergroting van 7x. Zo zie je er voortaan altijd op je best uit.

Ontwerp
De Make-up Spiegel beschikt ook over een 10 maal vergrotende kant zodat u alle details extra goed kunt zien. U kunt de Make-up Spiegel helemaal roteren zodat u makkelijk kunt switchen tussen de normale en vergrotende kant. De Make-up spiegel is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit metaal waardoor deze niet snel zal krassen, slijten of roesten, ook de levensduur word hierdoor aanzienlijk verlengd. Het mooie chromen uiterlijk zorgt ervoor dat dit product strak, hip en tijdloos is waardoor deze overal mooi tot zijn recht zal komen. De onderkant is voorzien van schuimrubber wat zorgt voor extra grip en voorkomt krassen op bijvoorbeeld uw badkamer meubel, tafel of kast.

Kenmerken:
▶ 10x Vergroting
▶ Normale spiegel
▶ Premium kwaliteit
▶ 360° Roterend
▶ Stabiele basis
▶ Schuimrubberen onderkant

Specificaties:
✔ Merk: Omliox
✔ RVS
✔ Kleur: Zilver
✔ Diameter: 19cm
✔ 360° Roterend
✔ Hoogwaardig Chroom

➡️ Voor 23:59uur besteld, morgen in huis!
➡️ Dit product wordt gratis verzonden!

Bekijk onze afbeeldingen voor meer informatie.

Merk : Omliox
Inhoud : Omliox Make Up Spiegel - Metalen Ronde Standspiege
EAN: 5407006870623
Introductie jaar : 2020