Zwitsal Na t zonnetje Aftersun lotion 150 ml

Al vanaf €8.99

Zwitsal Na `t zonnetje Aftersun kalmeert, verkoelt direct en verzorgt de huid van je kindje intensief na een zonnig dagje.

• Verkoelt en verzacht de gevoelige babyhuid
• Dermatologisch getest en hypoallergeen
• Zwitsal aftersun lotion is makkelijk smeerbaar
• De Na `t`Zonnetje Babybodylotion trekt snel in
• Helpt uitdroging van de huid te voorkomen
• Zwitsal Na `t zonnetje aftersun lotion plakt niet

Zwitsal Na `t zonnetje Aftersun kalmeert, verkoelt direct en verzorgt de huid van je kindje intensief na een zonnig dagje. Met aloë vera, voor een direct kalmerend effect. De snel intrekkende lotion behoudt en versterkt de natuurlijke hydratatie van de (gevoelige) kinderhuid. Helpt uitdroging van de huid te voorkomen en biedt langhoudende milde verkoeling. Gebruiksaanwijzing: smeer je kindje royaal in na een dagje (lichte) zon voor een soepel, knuffelzacht én heerlijk ruikend huidje. Of gebruik dit product als babybodylotion na het badderen. Tip: Bewaar Zwitsal Na `t zonnetje Aftersun in de koelkast voor een extra verkoelend effect. Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. En net als jij willen wij dat zo houden. Daarom zorgen wij er al bijna 100 jaar voor dat onze babyverzorgingsproducten passen bij de speciale eigenschappen van het babyhuidje.

We vinden het belangrijk dat onze producten mild, veilig en zacht zijn voor de huid van je baby. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Om de kwaliteit en mildheid van onze producten voor huidverzorging te garanderen, testen we onze producten allemaal dermatologisch. Bovendien zijn onze producten mild, hypoallergeen en pH-huidneutraal. Hiervoor werken onze babyexperts nauw samen met onze medische adviesraad.

Merk : Zwitsal
Inhoud : Zwitsal Na `t zonnetje Aftersun lotion 150 ml
EAN: 8710847975660
Introductie jaar : 2020