Zwitsal Kids SPF 50+ 0%parfum Zonnespray 200 ml

Al vanaf €27.99

Zwitsal Zonnespray SPF 50+ is een parfumvrije, verzorgende en waterresistente zonnespray met hoge beschermingsfactor 50 voor je kindje.

• Waterresistente bescherming
• Zwitsal zonnespray trekt snel in, is makkelijk smeerbaar en plakt niet
• Speciaal voor de gevoelige baby- en kinderhuid, ook voor het gezichtje
• Deze Zwitsal Zonnespray is parfumvrij
• Verzorgende zonnespray met UVA-/UVB-filter
• Hypoallergeen en dermatologisch getest

Zwitsal Zonnespray SPF 50+ is een parfumvrije, verzorgende en waterresistente zonnespray met hoge beschermingsfactor 50 voor je kindje. Het is makkelijk smeerbaar en plakt niet! Deze zonnespray met UVA/UVB filter is dermatologisch getest en hypoallergeen. Een handige pompflacon voor het gehele gezin. Voor een knuffelzacht gezichtje en huidje is goede bescherming ook bij lichte bewolking belangrijk. Gebruiksaanwijzing: Smeer je kindje royaal in voor je naar buiten gaat. Smeer om de 2 uur of na het zwemmen en afdrogen om het huidje goed te beschermen. Houd baby’s en kinderen uit de directe zon. Zelfs zonnebrandspray met hoge zonfactor biedt geen volledige bescherming. Bescherm extra met kleding en een zonnepetje. Smeer je kindje na een dag in de zon in met een voedende babybodylotion of aftersun.

Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. En net als jij willen wij dat zo houden. Daarom zorgen wij er al bijna 100 jaar voor dat onze babyverzorgingsproducten passen bij de speciale eigenschappen van het babyhuidje.

We vinden het belangrijk dat onze producten mild, veilig en zacht zijn voor de huid van je baby. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Om de kwaliteit en mildheid van onze producten voor huidverzorging te garanderen, testen we onze producten allemaal dermatologisch. Bovendien zijn onze producten mild, hypoallergeen en pH-huidneutraal. Hiervoor werken onze babyexperts nauw samen met onze medische adviesraad.

Merk : Zwitsal
Inhoud : Zwitsal Kids SPF 50+ 0%parfum Zonnespray 200 ml
EAN: 8710847972515
Introductie jaar : 2020