Zwitsal SPF 50+ Zonnecrème - Waterresistent -75 ml

Al vanaf €8.94

Zwitsal Zonnecrème SPF 50+ is een verzorgende en waterresistente zonnecrème met hoge beschermingsfactor 50 voor je kindje.

• Waterresistente bescherming
• Zwitsal Zonnecrème trekt snel in, is makkelijk smeerbaar en plakt niet
• Speciaal voor de gevoelige baby- en kinderhuid, ook voor het gezichtje
• Deze Zwitsal Zonnecrème heeft de vertrouwde Zwitsal-geur
• Verzorgende zonnecrème met UVA-/UVB-filter
• Hypoallergeen en dermatologisch getest

Zwitsal Zonnecrème SPF 50+ is een verzorgende en waterresistente zonnecrème met hoge beschermingsfactor 50 voor je kindje. Het is makkelijk smeerbaar en plakt niet! Deze zonnecrème met UVA/UVB filter is dermatologisch getest en hypoallergeen. Natuurlijk met de vertrouwde Zwitsal-geur. Een handige tube voor het gehele gezin. Voor een knuffelzacht gezichtje en huidje is goede bescherming ook bij lichte bewolking belangrijk. Gebruiksaanwijzing: Smeer je kindje royaal in voor je naar buiten gaat. Smeer om de 2 uur of na het zwemmen en afdrogen om het huidje goed te beschermen. Houd baby’s en kinderen uit de directe zon. Zelfs zonnebrandcrème met hoge zonfactor biedt geen volledige bescherming. Bescherm extra met kleding en een zonnepetje. Smeer je kindje na een dag in de zon in met een voedende babybodylotion of aftersun.

Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. En net als jij willen wij dat zo houden. Daarom zorgen wij er al bijna 100 jaar voor dat onze babyverzorgingsproducten passen bij de speciale eigenschappen van het babyhuidje.

We vinden het belangrijk dat onze producten mild, veilig en zacht zijn voor de huid van je baby. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Om de kwaliteit en mildheid van onze producten voor huidverzorging te garanderen, testen we onze producten allemaal dermatologisch. Bovendien zijn onze producten mild, hypoallergeen en pH-huidneutraal. Hiervoor werken onze babyexperts nauw samen met onze medische adviesraad.

Merk : Zwitsal
Inhoud : Zwitsal SPF 50+ Zonnecrème - Waterresistent -75 m
EAN: 8710847972508
Introductie jaar : 2020